Libnet.ro
UNICEF

11:00

Sinteza zilei: Raluca Turcan si Oreste, printre PRIMELE NUME din serialul de dezvaluiri al Elenei Udrea

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Raluca Turcan si Oreste, printre PRIMELE NUME din serialul de dezvaluiri al Elenei Udrea

Elena Udrea a dezvaluit cui i-a dat bani, a afirmat Mihai Gadea, miercuri seara, la Sinteza zilei, unde a difuzat un scurt material dintr-un interviu pe care deputatul PMP l-a acordat unui post de televiziune. Este. continuă pe Antena3

Elena Udrea a dezvaluit primele nume de politicieni si ziaristi, dupa cum a promis marti seara: Printre ei - Raluca Turcan, Oreste Teodorescu

Elena Udrea a promis pe Facebook, marti seara, ca va face seriale cu oameni din politica sau presa care s-au finantat din banii unor persoane acuzate de incalcarea legii si acum expun la televizor teorii despre justitie, stat de drept sau corectitudinea politicienilor. Intrebata despre acest lucru la B1 TV, Udrea a oferit cateva nume. UPDATE Oreste Teodorescu respinge acuzatiile Elenei Udrea si anunta: imi rezerv dreptul sa o actionez in instanta pentru calomnie si insultaUPDATE 2 Valeriu Turcan: Elena Udrea a atins ultima treapta a dezumanizarii. Nu imi pot explica mecanismul prin care cineva isi poate pierde chiar orice urma de decenta. Negarea propriei situatii e insotita de amenintari si minciuni lansate la adresa tuturor. Deja e ceva patologic.

PNL cere introducerea camerelor video la concursurile pentru directorii de scoli. Raluca Turcan: Ministrul educatiei pregateste politizarea scolilor, prin organizarea in graba a concursurilor

Raluca Turcan, vicepresedinte PNL, sustine ca ministrul educatiei pregateste politizarea masiva a scolilor, prin organizarea in graba a concursurilor pentru inspectori si directori de scoli in lunile februarie-martie. Deptatul afirma ca explicatia pentru desfasurarea concursurilor inaintea evaluarilor nationale este ca, pana in acest moment, au modificat toata legislatia dupa bunul-plac. Turcan aminteste ca una dintre OUG prin care Guvernul Ponta a modificat Legea educatiei a anulat dreptul scolii de a-si alege directorul si a readus vechea regula, prin care inspectoratul scolar judetean organizeaza concursul pentru director si tot el il poate demite.

Sinteza zilei: Elena Udrea se apara in dosarul Gala Bute

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, un fragment dintr-un interviu acordat de Elena Udrea postului national de televiziune, in care vorbeste despre motivele pentru care se considera nevinovata in dosarul.

Ana-Maria Roman, la Sinteza zilei: Octombrie 2014, momentul in care sistemul s-a intors impotriva Elenei Udrea

Octombrie 2014 a fost momentul in care sistemul s-a intors impotriva Elenei Udrea, a afirmat jurnalista Antena 3, Ana Roman, in editia de miercuri seara a emisiunii Sinteza zilei, unde a fost invitata lui Mihai.

Radu Tudor, la Sinteza zilei: Lina de audienta a Antenei 3 a iesit din grafic. A meritat sa luptam impotriva lor

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a vorbit, marti, la Sinteza zilei, despre audienta record inregistrata de Antena 3, precum si despre lupta pe care acest post de televiziune a.

Radu Tudor, la Sinteza zilei: Linia de audienta a Antenei 3 a iesit din grafic. A meritat sa luptam impotriva lor

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a vorbit, marti, la Sinteza zilei, despre audienta record inregistrata de Antena 3, precum si despre lupta pe care acest post de televiziune a.

Savaliuc, la Sinteza zilei: Udrea rade si are un aer sfidator pentru ca stie cine sunt procurorii pe care i-a pus in functie, in tandem cu Basescu

Jurnalistul Lumea Justitiei. ro, Razvan Savaliuc, a explicat, in editia de marti a emisiunii Sinteza zilei, atitudinea sfidatoare a Elenei Udrea, in raport cu activitatea forului de ancheta din cele doua dosare.

Sinteza zilei: Dan Sova, despre cum ar putea fi anchetat Predoiu in dosarul Gala Bute

Dan Sova a explicat, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, conditiile in care fostul ministru al Justitiei Catalin Predoiu ar putea fi implicat in ancheta DNA in dosarul Gala Bute. Pe circuitul.

Sinteza zilei: Dosarul Gala Bute - gala perchezitiilor si acuzatiilor penale. Documentul care poate prevesti audieri SURPRIZA

Mihai Gadea a aratat, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, documentul care ar putea prevesti o noua audiere surpriza in dosarul Gala Bute, fiind vorba despre fostul ministru al Justitiei,.

Sinteza Zilei. Denuntul care arata legatura mafiei cu Basescu

Adrian Ursu a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei un denunt depus saptamana trecuta la DNA. Potrivit lui Adrian Ursu, continutul documentului da completarea tabloului despre sistemul securisto-mafiot in care.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )