Libnet.ro
UNICEF

14:31

Sinteza zilei: Traian Basescu a GRATIAT 2 TRAFICANTI DE DROGURI

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Traian Basescu a GRATIAT 2 TRAFICANTI DE DROGURI

Presedintele Traian Basescu a dezvaluit ca, printre gratierile pe care le-a facut in ultimul an de mandat, se numara si doi traficanti de droguri. Seful statului a spus ca i s-a facut mila de ei, pentru. continuă pe Antena3

Sinteza Zilei: 39 de ani de inchisoare, NEVINOVAT

Editia de duminica seara a emisiunii Sinteza Zilei, realizata de Mihai Gadea, la Antena 3, a explicat cazul unui barbat din Statele Unite, Ricky Jackson, care a fost eliberat dupa 39 de ani de inchisoare,.

Sinteza Zilei. Fotografia care a facut inconjurul lumii

Mihai Gadea a prezentat, in editia de duminica seara a emisiunii Sinteza Zilei, una dintre cele mai puternice imagini din ultimul timp. Imaginea are legatura cu evenimentele din jurul mortii lui Mich.

Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj cu prilejul sarbatorii Sfantului Andrei

Presedintele Traian Basescu a transmis, duminica, un mesaj romanilor, cu ocazia sarbatorii Sfantului Apostol Andrei, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Doresc sa adresez tuturor.

Directorul STS Marcel Opris, decorat de presedintele Traian Basescu cu Ordinul National Steaua Romaniei

Presedintele Traian Basescu a semnat, joi, decretul de decorare a directorului Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Comandor, potrivit unui co.

Seful STS, Marcel Opris, decorat de Traian Basescu la zece luni dupa accidentul din Apuseni

Presedintele Traian Basescu, a semnat joi decretul de decorare a directorului Serviciului de Telecomunicatii Speciale, Marcel Opris, cu Ordinul National Steaua Romaniei - in grad de Comandor. Potrivit unui.

Traian Basescu l-a decorat pe directorul STS, Marcel Opris

Pretedintele Traian Basescu l-a decorat, joi, pe directorul Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS), Marcel Opris, cu Ordinul National Steaua Romaniei - in grad de Comandor, in semn de inalta apreciere pentru efortul depus la dezvoltarea si consolidarea unui serviciu modern, informeaza un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )