Libnet.ro
UNICEF

01:05

Siria: 21 de persoane au fost ucise intr-un bombardament rebel la un miting

B1 B1,
Siria: 21 de persoane au fost ucise intr-un bombardament rebel la un miting

Douazeci si una de persoane au fost ucise in orasul sirian Deraa, intr-un bombardament rebel asupra unui miting al unor sustinatori ai lui Bashar el-Assad, in cadrul campaniei in vederea realegerii acestuia,. continuă pe B1

Siria: 21 de persoane, omorate intr-un bombardament, in timpul unui miting pro-Assad

21 de persoane au fost ucise in orasul sirian Deraa sud), intr-un bombardament rebel asupra unui miting al unor sustinatori ai lui Bashar al-Assad, in a anuntat vineri Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, relateaza AFP, conform Mediafax.

Peste 20 de morti in Siria, intr-un bombardament rebel asupra unui miting electoral pro-Assad

Douazeci si una de persoane au fost ucise in orasul sirian Deraa sud) intr-un bombardament rebel asupra unui miting al unor sustinatori ai lui Bashar el-Assad, in cadrul campaniei in vederea realegerii.

VIDEO Un tanar profesor motociclist a fost implicat intr-un accident de circulatie, de fata cu elevii sai

Un profesor baimarean a ajuns la spital dupa ce a fost implicat intr-un accident de circulatie. Incidentul a avut loc marti dupa-amiaza, iar elevii profesorului au vazut pe viu intamplarea. in acest moment politistii au demarat o ancheta pentru a stabili cu exactitate cine este vinovatul.

Masacru in Nigeria: Cel putin 118 persoane au murit intr-un dublu atentat

Cel putin 118 persoane au fost ucise, iar alte 56 au fost ranite, marti, in centrul orasului nigerian Jos, in urma unui dublu atac cu bomba, au anuntat serviciile de urgenta din Nigeria, potrivit site-ului BBC.

Will Smith si sotia sa, anchetati de Protectia Copilului dupa ce fiica lor de 13 ani a fost fotografiata intr-un pat cu actorul Moises Arias

Cunoscutul actor Will Smith si sotia sa, Jada, sunt cercetati de Serviciile pentru Protectia Copilului din Statele Unite dupa ce Willow, fiica lor de 13 ani, a aparut intr-o fotografie, pe internet, care o arata intr-un pat alaturi de actorul Moises Arias, in varsta de 20 de ani, noteaza mirror. co. uk.

Will Smith si sotia sa sunt anchetati de Protectia Copilului dupa ce fiica lor a fost fotografiata intr-un pat cu un baiat

Actorul Will Smith si sotia sa, Jada, sunt cercetati de Serviciile pentru Protectia Copilului din Statele Unite dupa ce Willow, fiica lor de 13 ani, a aparut intr-o fotografie, pe internet, care o arata intr-un.

Doi politisti aflati in misiune au fost raniti intr-un accident rutier produs in Capitala

Doi politisti ai Sectiei 14 au fost transportati, marti, la Spitalul de Urgenta Floreasca, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita in lateral de un alt autoturism, pe podul Marasesti, din Sectorul 3.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )