Libnet.ro
UNICEF

23:00

Siria: Cel putin sase persoane au fost ucise intr-un atentat cu masina capcana la Homs

B1 B1,
Siria: Cel putin sase persoane au fost ucise intr-un atentat cu masina capcana la Homs

Cel putin sase persoane au fost ucise, iar alte 20 au fost ranite, luni, intr-un atentat cu masina capcana comis la Homs, in centrul Siriei, a anuntat un ONG, citat de AFP. Cel putin sase persoane au fost. continuă pe B1

Afganistan: Cel putin 15 persoane au murit intr-un atentat sinucigas

Cel putin 15 civili au fost ucisi, iar alti 30 au fost rpniti, marti, intr-un atentat sinucigas ce a avut loc in nordul Afganistanului, au anuntat autoritatile locale citate de AFP. Atentatul a fost comis.

Adrian Ichim, Advanced Ideas: Piata de digital o sa fie cu adevarat matura in cel putin 5 ani

Piata de servicii digitale este foarte mica, influentata de orice schimbare la nivel macroeconomic si o sa fie cu adevarat matura in cel putin cinci ani, a declarat pentru Wall-Street. ro, Adrian Ichim, partener fondator si director de strategie.

Cel putin 14 rusi au murit in noaptea de sambata spre duminica in urma intoxicarii cu alcool

Alte 23 de persoane au fost internate in spital, inclusiv 12 in stare grava dupa ce au consumat alcool care nu corespunde standardelor de calitate, intr-un sat din Siberia, potrivit Itar-Tass.

Cel putin doi morti in urma prabusirii unui elicopter in centrul orasului Seattle

Doua persoane au murit dupa ce un elicopter s-a prabusit in centrul orasului american Seattle. Aparatul de zbor s-a prabusit peste 3 masini parcate pe marginea drumului, dupa care a luat foc. Elicopterul.

Peste 32.000 de amenzi au fost date, intr-o saptamana, pentru nefolosirea centurii de siguranta

Peste 32. 000 de amenzi au fost date de politisti, la nivel national, intr-o singura saptamana, soferilor si pasagerilor care nu foloseau centura de siguranta. Aceasta actiune s-a desfasurat, simultan, in 27 de state din Europa.

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )