Libnet.ro
UNICEF

00:08

Siria: Spital din Alep, bombardat de fortele guvernamentale. Cel putin 14 persoane au murit

România Liberă România Liberă,
Siria: Spital din Alep, bombardat de fortele guvernamentale. Cel putin 14 persoane au murit

Cel putin 14 civili au murit, miercuri seara, in Alep, in urma unui raid al fortelor guvernamentale care a vizat un spital si un bloc rezidential controlate de fortele rebele. continuă pe România Liberă

Siria: Cel putin 14 civili au fost ucisi intr-un raid aerian al fortelor guvernamentale contra unui spital din Alep

Un spital din Alep a fost bombardat de fortele guvernamentale siriene si au fost ucisi cel putin 14 civili. Civilii au fost ucisi miercuri seara intr-un raid aerian al fortelor guvernamentale siriene.

Un spital din Alep, Siria, bombardat de fortele guvernamentale; 14 civili ucisi

Cel putin 14 civili au fost ucisi miercuri seara intr-un raid aerian al fortelor guvernamentale siriene contra unui spital si unui imobil rezidential controlate de rebeliune la Alep nord-vest), a declarat apararea civila pentru AFP.

Regimul sirian a bombardat un spital din Alep. Cel putin 20 de civili si-au pierdut viata

Cel putin 20 de civili au fost ucisi, miercuri, in raiduri ale regimului sirian asupra unui spital si unei cladiri rezidentiale din Alep, relateaza AFP.

Siria: Cel putin 30 de oameni au murit, dupa ce fortele guvernamentale au bombardat un spital si o cladire rezidentiala

Cel putin 30 de persoane si-au pierdut viata, miercuri seara, intr-un raid aerian al fortelor guvernamentale siriene asupra unui spital si unui imobil rezidential de rebuliune la Alep, potrivit.

Yemen: Oras aflat de peste un an in mainile organizatiei Al-Qaeda, cucerit de fortele guvernamentale yemenite

Trupele guvernamentale yemenite au cucerit un oras din sud-estul Yemenului aflat de peste un an in mainile organizatiei Al-Qaeda. Trupele au fost sprijinite de avioane ale coalitiei arabe conduse de.

Ministerul Sanatatii: Un spital din Bucuresti si doua din Bacau au fost inchise in urma controalelor privind infectiile nosocmiale. Au fost date 578 de amenzi

Trei spitale din tara sau fost inchise in urma controalelor privind infectiile nosocmiale, facute intre lunile ianuarie si martie ale acestui an, potrivit unui raport al ministerului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )