Libnet.ro
UNICEF

10:00

Sistem de evaluare a satisfactiei pasagerilor, pe Aeroportul Henri Coanda.

România Liberă România Liberă,
Sistem de evaluare a satisfactiei pasagerilor, pe Aeroportul Henri Coanda.

Un sistemul de evaluare a satisfactiei pasagerilor a fost introdus, marti, pe Aeroportul Henri Coanda, a anuntat Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti. Sistemul Happy or Not aplicat in Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti include un numar de opt dispozitive, care afiseaza o intrebare la care pasagerii pot raspunde apasand unul din cele patru butoane-icon figurate de la very happy pana la very unhappy). Acest sistem va monitoriza si . continuă pe România Liberă

Satisfacut? Uite cum aeroportul Henri Coanda iti masoara nivelul de satisfactie prin Happy or Not

Sistemul international Happy or Not de masurare a nivelului de satisfactie a pasagerilor fata de serviciile oferite a fost introdus, marti, pe Aeroportul Henri Coanda. Primul domeniu este cel al parcarilor publice, a anuntat.

Un nou sistem in Aeroportul Henri Coanda din Capitala: Happy or Not masoara nivelul de satisfactie a pasagerilor

Sistemul international Happy or Not de masurare a nivelului de satisfactie a pasagerilor fata de serviciile oferite a fost introdus, marti, pe Aeroportul Henri Coanda, primul domeniu testat fiind cel al parcarilor publice, potrivit anuntului facut de Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.

Bucuresti: Traficul aerian se desfasoara normal pe aeroporturile Henri Coanda si Baneasa

Traficul aerian se desfasoara normal pe aeroporturile bucurestene Herni Coanda si Baneasa, potrivit Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti. Unele zboruri ar putea inregistra totusi intarzieri minime la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )