Libnet.ro
UNICEF

09:00

Site-ul Australian Open: Simona Halep, demolata de Makarova, in sferturi

România Liberă România Liberă,
Site-ul Australian Open: Simona Halep, demolata de Makarova, in sferturi

Eliminarea Simonei Halep in sferturile turneului de la Australian Open continua sa fie unul dintre materialele zilei pe site-ul oficial al competitiei. Victoria surprinzatoare a Ekaterinei Makarova este notata de WTA, care spune despre jucatoarea din Rusoa ca pur si simplu a demolat-o pe romanca. continuă pe România Liberă

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Simona Halep in sferturi cu Ekaterina Makarova

Simona Halep si-a egalat in acest an cea mai buna performanta din cariera la Australian Open, sferturi de finala, dar putea scrie o noua pagina de istorie pentru tenisul romanesc prin calificarea in semifinale. Halep a intalnit-o pe rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 10, marti noapte de la ora 2:00 intr-o partida live text pe Onlinesport. ro .

LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep in sferturi cu Ekaterina Makarova (Marti, ora 2:00)

Simona Halep si-a egalat in acest an cea mai buna performanta din cariera la Australian Open, sferturi de finala, dar poate scrie o noua pagina de istorie pentru tenisul romanesc prin calificarea in semifinale. Halep o intalneste pe rusoaica Ekaterina Makarova, cap de serie numarul 10, marti noapte de la ora 2:00 intr-o partida live text pe Onlinesport. ro .

Australian Open 2015. Halep, despre Makarova: O stiu...Eu am sansa mea!

Simona Halep, cap de serie numarul 3, a declarat, dupa calificarea in sferturile Australian Open 2015, ca este increzatoare in sansa sa si a precizat ca va trebui sa isi impuna jocul in fata Ekaterinei Makarova.

Australian Open: Simona Halep a invins-o pe Yanina Wickmayer, 6-4 6-2/ Urmeaza Ekaterina Makarova in sferturi

Simona Halep, favorita numarul 3, a invins-o in optimile de finala de la Australian Open pe belgianca Yanina Wickmayer, locul 80 WTA, si s-a calificat astfel in sferturi, unde o va intalni pe Ekaterina Makarova, favorita numarul 10. Vezi in material desfasurarea LIVE TEXT a partidei.

GAME cu GAME AUSTRALIAN OPEN Simona Halep in optimi cu Yanina Wickmayer

Simona Halep a deschis, duminica, sesiunea de seara pe Rod Laver Arena de la Melbourne contra belgiencei Yanina Wickmayer in optimile de finala de la Australian Open. Meciul a fost live text aici pe onlinesport. ro de la ora 10:00.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep in optimi cu Yanina Wickmayer

Simona Halep deschide, duminica, sesiunea de seara pe Rod Laver Arena de la Melbourne contra belgiencei Yanina Wickmayer in optimile de finala de la Australian Open. Meciul este live text aici pe onlinesport. ro de la ora 10:00.

LIVE AUSTRALIAN OPEN Simona Halep in optimi cu Yanina Wickmayer (Duminica, ora 10:00)

Simona Halep deschide, duminica, sesiunea de seara pe Rod Laver Arena de la Melbourne contra belgiencei Yanina Wickmayer in optimile de finala de la Australian Open. Meciul este live text aici pe onlinesport. ro de la ora 10:00.

CALCULE Petra Kvitova eliminata la Australian Open, Simona Halep la un pas de locul 3

Petra Kvitova a fost eliminata sambata de la Australian Open, ceea ce face caSimona Halep sa fie la un pas sa isi asigurelocul 3 WTA la finalul acestui turneu.

Simona Halep eliminata in sferturi la Australian Open dupa un meci de cosmar cu Ekaterina Makarova

Pentru al doilea an consecutiv Simona Halep a parasit Australian Open in faza sferturilor de finala. Favorita certa in meciul cu Ekaterina Makarova prin prisma clasamentului WTA si a rezultatelor din ultimele luni, Halep a intrat extrem de tensionata pe teren si a gresit mult, negasind in acelasi timp raspuns la primul serviciu imbatabil al rusoaicei. Astfel, Halep a cedat in doua seturi, categoric, fara a conduce niciun moment sau a emite vreo pretentie pentru calificarea in semifinale prin cele 31 de erori nefortate. Un meci care s-a incheiat cu un game la zero reusit de rusoaica, aceasta impunandu-se cu un aspru 6-4, 6-0.

Australian Open 2015. Halep a fost facuta knock-out de Makarova. Cauzele esecului drastic suferit de Simona

Simona Halep a fost invinsa categoric de rusoaica Ekaterina Makarova in sferturile de la Australian Open, parasind competitia. Romanca nu a avut replica la jocul agresiv al rusoaicei, care, in plus, a profitat de erorile repetate ale jucatoarei noastre.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )