Libnet.ro
UNICEF

11:45

Site-ul unei importante publicatii americane, atacat de Armata Siriana Electronica

Antena3 Antena3,
Site-ul unei importante publicatii americane, atacat de Armata Siriana Electronica

Reprezentantii cotidianului Washington Post au anuntat joi ca site-ul publicatiei a fost piratat de Armata Siriana Electronica. Grupul de hackeri a atacat deja site-urile mai multor publicatii sau agentii de. continuă pe Antena3

Site-ul unei importante publicatii americane, atacata de Armata Siriana Electronica

Reprezentantii cotidianului Washington Post au anuntat joi ca site-ul publicatiei a fost piratat de Armata Siriana Electronica. Grupul de hackeri a atacat deja site-urile mai multor publicatii sau agentii de.

Kaspersky: site-ul lui Dalai Lama in limba chineza, atacat de hackeri

O importanta firma de securitate informatica a avertizat marti ca site-ul lui Dalai Lama in limba chineza este infectat cu un program daunator care poate afecta calculatoarele vizitatorilor si care poate fi folosit pentru a spiona activitatea online a celor care acceseaza pagina.

Site-ul cotidianului Washington Post a fost piratat de sustinatorii lui Bashar al-Assad

Cotidianul Washington Post a anuntat joi ca site-ul sau de Internet a fost piratat de Armata siriana electronica, un grup de hackeri care a vizat deja site-urile mai multor mass-media occidentale pentru a transmite pozitiile regimului lui Bashar al-Assad, relateaza AFP.

Site-ul cotidianului Washington Post, piratat de sustinatorii lui Bashar al-Assad

Cotidianul Washington Post a anuntat joi ca site-ul sau de Internet a fost piratat de Armata siriana electronica, un grup de hackeri care sustine pozitiile regimului lui Bashar al-Assad. Cititorii unora.

Site-ul Guvernului tibetan a fost COMPROMIS, in urma unor atacuri cibernetice

Site-ul in limba chineza al Guvernului tibetan in exil, al carui lider spiritual este Dalai Lama, a fost atacat de piratii cibernetici, informeaza BBC News. Potrivit expertilor companiei de securitate IT.

De ce a explodat iPhone-ul unei chinezoaice?

Cei de la Apple nu au deloc noroc, iar astfel de povesti repetitive legate de periclitarea sigurantei utilizatorilor pentru ca a explodat iPhone-ul detinut sigur nu ii ajuta. Nu a trecut nici o luna de cand au facut inconjurul lumii doua povesti in care doua persoane diferite au fost electrocutate intr-un mod agresiv. Una dintre victime a intrat in coma la doar cateva zile dupa eveniment. Ulterior, s-a demonstrat ca, in ambele cazuri, de vina au fost incarcatoare pentru iDevice-uri [].

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )