Libnet.ro
UNICEF

00:08

Site-ul ziarului Lumina al BOR a fost spart de hackeri: Nu exista alt Dumnezeu in afara de Allah, iar Mahomed este trimisul lui Allah (FOTO)

B1 B1,
Site-ul ziarului Lumina al BOR a fost spart de hackeri: Nu exista alt Dumnezeu in afara de Allah, iar Mahomed este trimisul lui Allah (FOTO)

Site-ul ziarului Lumina al Bisericii Ortodoxe Romane a fost spart de hackeri, miercuri seara. Atacul este revendicat de hackerii darkshadow si xWARRIORtn, care au postat in limba franceza urmatorul mesaj Nu. continuă pe B1

Site-ul ziarului Lumina al BOR a fost spart de hackeri islamisti. Ce mesaj au postat

Site-ul ziarului Lumina al Bisericii Ortodoxe Romane a fost atacat, miercuri seara, de hackeri. Atacul este revendicat de hackerii darkshadow si xWARRIORtn, care au postat in limba franceza urmatorul mesaj Nu exista alt Dumnezeu in afara de Allah, iar Mahomed este trimisul lui Allah.

Hackerii ataca Ziarul Lumina: Nu exista alt Dumnezeu in afara de Allah, iar Mahomed este trimisul lui Allah

Site-ul ziarului Lumina, care apartine Bisericii Ortodoxe Romane, a fost spart de hackeri care au postat mesaje islamiste. Mesajele au fost postate in limba franceza.

Site-ul ziarului Lumina al Bisericii Ortodoxe Romane a fost spart: Nu exista alt Dumnezeu in afara de Allah, iar Mahomed este trimisul lui Allah

Site-ul ziarului Lumina al Bisericii Ortodoxe Romane a fost spart de hackeri, care au postat urmatorul mesaj, in limba franceza: Nu exista alt Dumnezeu in afara de Allah, iar Mahomed este trimisul lui Allah.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )