Libnet.ro
UNICEF

06:00

Situatia din Grecia provoaca panica pe pietele financiare. S-au pierdut 900 de MILIARDE de dolari intr-o singura zi

Antena3 Antena3,
Situatia din Grecia provoaca panica pe pietele financiare. S-au pierdut 900 de MILIARDE de dolari intr-o singura zi

Bursele americane au atins cel mai de jos prag de anul acesta, din cauza situatiei din Grecia. Pietele au pierdut 900 de miliarde din valoare intr-o singura zi, dupa ce investitorii s-au retras in masa. Grija nu. continuă pe Antena3

Patronatul Bancar: Situatia din Grecia nu afecteaza operatiunile zilnice de pe piata romaneasca

Situatia din Grecia nu afecteaza operatiunile zilnice de pe piata romaneasca iar bancile membre ale Consiliului Patronatelor Bancare din Romania desfasoara tranzactii cu clientii bancilor romanesti cu.

Situatia din Grecia aduce teama pe pietele internationale

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au scazut ieri, in conditiile in care Grecia este amenintata sa intre in incapacitate de plata.

Romanii, ingrijorati de situatia din Grecia. Ce decizie au luat cei care isi programasera vacanta in statul elen

Romanii se intereseaza, in agentiile de turism, despre criza din Grecia, dar fara sa-si modifice preferintele. Cererea pentru vacante in Grecia este constanta, potrivit Mediafax. Nu observam temeri la.

Situatia din Grecia, in atentia SUA. in ce masura ar putea afecta criza elena piata financiara americana

Presedintele american Barack Obama a declarat, marti, ca actuala criza din Grecia nu ar trebui sa reprezinte un soc major pentru sistemul financiar din SUA, dar ar putea avea un impact semnificativ asupra cresterii in Europa.

Mircea Badea, despre situatia din Grecia: Nici nu stiam cata competenta zace in Romania in materie de economie

Criza din Grecia are efecte in intreaga Europa, inclusiv in Romania. Leul a inregistrat cea mai mare depreciere din Europa de Est, iar Euro a crescut puternic in ultimele ore. Pe piata interbancara de la noi, mon.

Situatia din Grecia, in vizorul FMI. Ce precizari a facut Christine Lagarde

Sefa FMI, Christine Lagarde, a declarat, duminica, ca institutia pe care o conduce va urmari indeaproape evolutia situatiei din Grecia si ramane pregatit sa-si ofere ajutorul in caz de necesitate.

Scenariul Grexit provoaca turbulente pe pietele financiare internationale

Pietele financiare, cu bursele europene si asiatice in frunte, evoluau in pierdere luni, din cauza temerilor legate de iesirea Greciei din zona euro, in conditiile in care bancile din aceasta tara sunt inchise, in incercarea de a mentine in viata sistemul financiar, dupe esecul discutiilor cu creditorii internationali, scrie AFP.

Bursele asiatice deschid saptamana in scadere, influentate de criza din Grecia

Criza din Grecia a afectat pietele asiatice, care au deschis saptamana in scadere. Bursa din Tokyo a pierdut 2,25%, cea din Seul 1,17%, Taipei 1,70%, iar Hong Kong 1,46%. Si bursa din Sydney a scazut cu 1,62%. Cresteri s-au inregistrat doar pe bursele din China continentala fara cea din Hong Kong), care fusesera afectate de scaderi puternice, de peste 7%, vinerea trecuta, informeaza AFP.

Purtatorul de cuvant al BNR, despre situatia din Grecia: Efectele pe piata din Romania sunt secundare

Dan Suciu, purtatorul de cuvant al BNR, spune ca aceasta situatie a Greciei era un eveniment asteptat, dar unitatile bancare au luat toate masurile pentru a nu exista probleme. Orice decizie care vine de la.

Impactul evenimentelor din Grecia asupra Romaniei. Reprezentantii bancilor o spun raspicat

Consiliul Patronatelor Bancare din Romania CPBR) estimeaza ca, indiferent ce masuri vor fi adoptate in Grecia in aceste zile, impactul asupra pietei romanesti va ramane limitat. Situatia din Grecia nu.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )