Libnet.ro
UNICEF

15:30

Situatia militara din Siria - August 2013

Hotnews Hotnews,
 Situatia militara din Siria - August 2013

Razboiul civil din Siria a adus la suprafata multe probleme etnice si religioase care au fost impinse sub covorul dictatorial al familiei al-Assad tatal si fiul). Siria a fost in perioada interbelica a fost protectorat francez. In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, fiind ocupata de Franta de la Vichy, a fost un ghimpe in spatele englezilor care dominau regiunea. In 1946 si-a castigat independenta, devenind republica parlamentara. continuă pe Hotnews

Anuntul important facut de secretarul american privind situatia din Siria. Suntem pregatiti sa mergem acolo

Secretarul american al Apararii Chuck Hagel a declarat ca fortele armate sunt pregatite pentru o actiune militara in Siria si ca asteapta aprobarea presedintelui Obama in acest sens, informeaza BBC.

Rusia cere moderatie in criza din Siria: o interventie militara ar fi o tragica eroare

Rusia a facut un apel la moderatie in cazul crizei din Siria, considerand ca o interventie militara straina in aceasta tara ar fi o tragica eroare. De asemenea, Moscova a indemnat opozitia siriana sa.

VIDEO UPDATE Conflictul din Siria, Occidentul ia in calcul o posibila interventie similara cu cea din Kosovo. ONU inspecteaza locul presupusului atac chimic, Assad respinge acuzatiile

La cinci zile dupa suspiciunea unui atac cu gaz toxic langa Damasc, o echipa de inspectori ONU urmeaza sa inceapa luni o ancheta la fata locului, dupa ce guvernul sirian a dat unda verde, duminica, pentru desfasurarea investigatiilor. Principalele tari occidentale si-au exprimat aproape fara niciun dubiu convingerea ca este responsabilitatea guvernului sirian al lui Bashar al-Assad in ceea ce ar fi cel mai grav atac chimic in ultimii 25 de ani. Assad respinge insa acuzatiile, iar Rusia avertizeaza Vestul ca o interventie militara in Siria va avea consecinte imprevizile in Orientul Mijlociu. New York Times si The Guardian scriu despre o posibila interventie militara a NATO similara cu cea din Kosovo, cu leadership americano-britanic, solutie cantarita in acest moment in capitalele occidentale. UPDATE 13:41 Marea Britanie considera posibila o interventie in Siria fara a fi necesar un vot unanim in randul membrilor Consiliului de Securitate al ONU, transmite AFP. Germania, la randul ei, a anuntat ca, in cazul unui vot in Consiliul de Securitate, va aproba o interventie in Siria. China ramane de partea Rusiei, face apel la prudenta si militeaza pentru o solutie politica pentru Siria.

VIDEO Conflictul din Siria, Occidentul ia in calcul o posibila interventie similara cu cea din Kosovo. ONU inspecteaza locul presupusului atac chimic, Assad respinge acuzatiile

La cinci zile dupa suspiciunea unui atac cu gaz toxic langa Damasc, o echipa de inspectori ONU urmeaza sa inceapa luni o ancheta la fata locului, dupa ce guvernul sirian a dat unda verde, duminica, pentru desfasurarea investigatiilor. Principalele tari occidentale si-au exprimat aproape fara niciun dubiu convingerea ca este responsabilitatea guvernului sirian al lui Bashar al-Assad in ceea ce ar fi cel mai grav atac chimic in ultimii 25 de ani. Assad respinge insa acuzatiile, iar Rusia avertizeaza Vestul ca o interventie militara in Siria va avea consecinte imprevizile in Orientul Mijlociu. New York Times si The Guardian scriu despre o posibila interventie militara a NATO similara cu cea din Kosovo, cu leadership americano-britanic, solutie cantarita in acest moment in capitalele occidentale.

Ce efect are in Romania criza din Siria. Ne-ar putea arde la buzunare

Cresterea puternica a preturilor petrolului in ultimele doua zile, declansata de o posibila interventie militara in Siria a unei coalitii conduse de SUA, ar putea conduce la majorarea preturilor.

Pretul benzinei ar putea creste in Romania - efect secundar al conflictului din Siria

Cresterea puternica a preturilor petrolului in ultimele doua zile, declansata de o posibila interventie militara in Siria a unei coalitii conduse de SUA, ar putea conduce la majorarea preturilor carburantilor in Romania, probabil cu 2,5%, la.

Anuntul important facut de secretarul american al Apararii privind conflictul din Siria. Suntem pregatiti sa mergem acolo

Secretarul american al Apararii, Chuck Hagel, a declarat ca fortele armate sunt pregatite pentru o actiune militara in Siria si ca asteapta aprobarea presedintelui Obama in acest sens, informeaza BBC.

Titus Corlatean: Romania este ingrijorata de situatia din Siria

Romania este ingrijorata de deteriorarea situatiei din Siria, a declarat, marti, ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, apreciind ca este important ca misiunea ONU aflata in aceasta tara sa poata.

Scrisoarea EMOTIONANTA a unei persoane din Siria pentru Antena3. Acum 2 ore a fost o explozie uriasa. Zeci de oameni au murit langa noi. Ce o sa se aleaga de noi?

Iata ce scrisoare emotionanta, de la o romanca din Siria, am primit pe adresa site@antena3. ro. NOCOMMENT!Buna ziua! V-am mai scris acum 2 ani si cineva de la dvs. m-a contactat ca sa spun situatia din zona.

Casa Alba: Regimul al-Assad a comis fara indoiala atacul chimic din 21 august.

Casa Alba a afirmat marti ca responsabilitatea regimului presedintelui sirian Bashar al-Assad in atacul chimic de la 21 august, langa Damasc, nu ridica nicio indoiala, transmite Mediafax. Regimul sirian este responsabil de folosirea unor arme chimice pe 21 august, langa Damasc, acest lucru nu ridica nicio indoiala oricui reflecteaza logic, a declarat Jay Carney, purtatorul de cuvant al presedintelui Barack Obama. Citeste si LIVE TEXT. Criza din SIRIA se acutizeaza. Urmareste aici cele mai .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )