Libnet.ro
UNICEF

18:30

Situatie alarmanta in Romania din cauza drogurilor! Numarul tinerilor care se drogheaza e tot mai mare

Antena3 Antena3,
Situatie alarmanta in Romania din cauza drogurilor! Numarul tinerilor care se drogheaza e tot mai mare

Situatie alarmanta in Romania din cauza drogurilor! in doi ani, numarul consumatorilor de droguri infectati cu HIV a crescut de zece ori, a aratat Mihaela Birzila, sambata, la. continuă pe Antena3

UPDATE RADET: Cartierele bucurestene Colentina si Pantelimon au ramas fara apa calda din cauza reviziei la CET Sud si fiindca Regia nu mai are bani de reparatii la retea

Locuitorii zonelor Colentina si Pantelimon din Sectorul 2 al Capitalei au ramas de miercuri fara apa calda din cauza din cauza reviziei la CET Sud si fiindca RADET nu mai are banii necesari pentru efectuarea reparatiilor si reviziilor la reteaua de transport si distributie, anunta RADET. UPDATE 1: Reprezentantii ELCEN spun ca asigura furnizarea agentului termic in conditii normale si nu este vina lor pentru ca bucurestenii au ramas fara apa calda.

Un avion al companiei EgyptAir a aterizat de urgenta in Uzbekistan din cauza unei amenintari bomba: in cele din urma, alerta s-a dovedit a fi falsa

Noi incidente pentru compania EgyptAir. Un avion care efectua o cursa intre Cairo si Beijing a atertizat de urgenta miercuri in Uzbekistan din cauza unei amenintari cu bomba, informeaza agentia Tass,.

Un avion Egyptair care efectua un zbor pe ruta Cairo-Beijing a aterizat de urgenta, din cauza unei amenintari false cu bomba

Un avion al companiei EgyptAir care efectua un zbor pe ruta Cairo-Beijing a aterizat de urgenta, miercuri, intr-un oras din Uzbekistan, din cauza unei amenintari cu bomba. Ulterior, s-a dovedit ca a fost vorba de o alarma falsa.

Ungurul Viktor Kassai incaiera serios taberele in Romania, din cauza fazei de la primul gol al francezilor

Primul gol al Campionatului European din Franta a fost marcat de Giroud la o faza la care Tatarusanu a reclamat vehement fault la portar.

ANSVSA, in alerta din cauza unui nou focar de pesta porcina la 10 km de granita cu Romania

Autoritatea Nationala si Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a dispus interzicerea circulatiei porcinelor din gospodariile populatiei din judetul Botosani, ca urmare a notificarii Organizatiei Mondiale pentru Sanatatea Animalelor OIE) de catre Ucraina despre aparitia unui alt focar de pesta porcina africana, intr-o zona foarte apropiata de nordul tarii noastre.

ALERTA la Botosani din cauza unui focar de pesta porcina in Ucraina, langa granita cu Romania

Depistarea unui focar de pesta porcina africana in Ucraina, la circa zece kilometri de granita de Nord a judetului Botosani, a pus pe jar autoritatile romane. Potrivit directorului Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor DSVSA), Minodora Vasiliu, alerta a fost declansata miercuri seara dupa ce la o ferma cu 700 de porci din Ucraina a fost inregistrata o mortalitate de 50 de animale.

Baiatul care se transforma intr-o statuie de piatra din cauza bolii de piele de care sufera a fost ajutat de o vedeta (VIDEO)

Un baiat, in varsta de 11 ani, din Nepal se afla intr-o continua lupta cu o boala foarte grava, care il transforma treptat intr-o statuie. Mai mult, baiatul are dureri foarte mari,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )