Libnet.ro
UNICEF

11:30

SITUATIE CRITICA in Paris. Autoritatile iau in calcul mai multe masuri pentru nivelul ridicat al poluarii

Antena3 Antena3,
SITUATIE CRITICA in Paris. Autoritatile iau in calcul mai multe masuri pentru nivelul ridicat al poluarii

Autoritatile din Paris intentioneaza sa introduca circulatia alternativa a autovehiculelor, temporar, incepand de luni, din cauza nivelului ridicat al poluarii, anunta ministrul francez al Ecologiei,. continuă pe Antena3

Un tanar si-a injunghiat tatal cu mai multe lovituri. Victima e in stare critica

Un tanar de 25 de ani, din Lupeni, a fost retinut de politisti la scurt timp dupa ce si-a atacat cu un cutit propriul parinte. Victima, injunghiata de mai multe ori, este internata in stare critica la spital.

Banci pacalite la Cluj. Sapte oameni, retinuti pentru inselaciune si uz de fals. Sunt suspiciuni ca au luat credite cu acte false de la mai multe banci

Sapte persoane au incercat sa obtina un credit de 20. 000 de lei de la o banca din Cluj-Napoca folosind acte false. Politistii i-au prins in flagrant si au suspiciunea ca acestia ar fi prejudiciat mai multe banci care au filiale in judetul Cluj.

Cristiano Ronaldo are cele mai multe Like-uri din lume pe Facebook

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, unul dintre starurile echipei Real Madrid, a depasit-o pe interpreta Shakira, logodnica fotbalistului Gerard Pique, si a devenit persoana care a primit cele mai multe Like-uri din lume pe reteaua de socializare Facebook.

Viorel Hrebenciuc, la iesirea din arest: Am stat la mai multe penitenciare, intre care Penitenciarul Coldea. Pardon, Codlea

Viorel Hrebenciuc a spus, vineri, la iesirea din Penitenciarul Rahova, ca in cele aproape cinci luni de arest a stat in mai multe penitenciare, intre care Penitenciarul Coldea, el corectandu-se apoi, si ca nu exista niciun prejudiciu pentru stat in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, relateaza Mediafax.

Hrebenciuc: Am stat la mai multe penitenciare, intre care Penitenciarul Coldea. Pardon, Codlea

Viorel Hrebenciuc a spus, vineri, la iesirea din Penitenciarul Rahova, ca in cele aproape cinci luni de arest a stat in mai multe penitenciare, intre care Penitenciarul Coldea, el corectandu-se apoi, si ca nu exista niciun prejudiciu.

Ucis cu mai multe lovituri de topor. Sotia victimei este principalul suspect

Un barbat in varsta de 54 de ani din satul Raci, comuna Negomir, a murit in aceasta dimineata, intr-o balta de sange. Anchetatorii au descoperit ca acesta avea mai multe lovituri la cap, care au fost aplicate, cel mai probabil, cu un topor. Principala suspecta de crima este chiar sotia barbatului, care sufera de afectiuni psihice.

Samsung vrea sa vanda cu 30% mai multe smartphone-uri din seria Galaxy S6 si estimeaza ca piata va depasi 3 mil. unitati in 2015

Samsung Romania vrea sa vanda cu 30% mai multe smartphone-uri din seria Galaxy S6 Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge) fata de modelul Samsung Galaxy S5 lansat anul trecut si estimeaza ca piata de telefoane inteligente va depasi pragul de 3 milioane de.

Preotul Ilarion Felea a fost plimbat prin mai multe inchisori pentru ca a aparat credinta si religia

Preotul Ilarion Felea se numara printre cei care au suferit in perioada comunista ca sa-si apere credinta si religia. Ilarion Felea era unul dintre cei mai respectati preoti din eparhia Aradului de la jumatatea veacului al XX-lea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )