Libnet.ro
UNICEF

11:00

Situatie incredibila intr-o scoala din Capitala! Un copil de 14 ani s-a taiat maini din cauza dascalului

Antena3 Antena3,
Situatie incredibila intr-o scoala din Capitala! Un copil de 14 ani s-a taiat maini din cauza dascalului

Un copil de 14 ani a ajuns sa se taie pe maini pentru ca nu mai suporta presiunea de la scoala. Un altul s-a trezit cu nota scazuta la purtare dupa ce a pus mai multe intrebari la ora de dirigentie. Sunt. continuă pe Antena3

Sectie de ginecologie intr-o scoala din Suceava

Autoritatile din Falticeni, Suceva, au anuntat ca vor sa transforme o scoala din oras intr-o sectie de obstetrica ginecologie, dar si de neonatologie in cadrul Spitalului Municipal. Potrivit Suceava.

Elev de clasa a doua acuzat de viol si perversiuni sexuale intr-o scoala din Bacau. Cazul a fost sesizat la Politie, Medicina Legala si la Protectia Copilului

Mama unui copil de 9 ani, care invata la Scoala Ion Luca din Bacau, face acuzatii grave la adresa unui elev de clasa a doua, care i-ar fi dus fiul intr-o baie, unde l-ar fi abuzat anal. inregistrarile video de pe holurile scolii nu cofirma prezenta simultana a celor doi elevi la grupul sanitar. Elevii s-au uitat inainte la filme porno, aflate pe tableta unui coleg.

O racheta a cazut intr-o baza din Afganistan in care sunt militari romani, fara a face victime

O racheta a cazut, vineri seara, intr-o baza din provincia afgana Kandahar in care sunt stationati militari romani, dar incidentul nu s-a soldat cu victime sau daune materiale, anunta Ministerul Apararii Nationale.

Un tanar a gasit un tezaur de peste 6000 de monede, intr-o padure din Dambovita

Un tanar din judetul Dambovita, Daniel Matei, a descoperit intr-o padure un tezaur format din peste 6600 de monede vechi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2248 seconds )