Libnet.ro
UNICEF

20:00

Slaviansk: armata ucraineana recastiga controlul asupra teritoriilor ocupate de separatisti

Adevărul Adevărul,
Slaviansk: armata ucraineana recastiga controlul asupra teritoriilor ocupate de separatisti

Blindate ucrainene au patruns in fieful separatist prorus Slaviansk, dupa ce la intrarea in oras a avut loc un schimb de focuri de arma intre fortele guvernamentale si gruparile proruse. Un lider al separatistilor a confirmat ca exista doi morti in urma asaltului ucrainean, potrivit unui corespondent al Adevarul, iar martorii au transmis ca un baraj al prorusilor era in flacari. continuă pe Adevărul

Lupte grele in estul Ucrainei, soldate cu cinci morti. Armata ucraineana recastiga controlul asupra teritoriilor ocupate de separatisti in Slaviansk

Blindate ucrainene au patruns in fieful separatist prorus Slaviansk, dupa ce la intrarea in oras a avut loc un schimb de focuri de arma intre fortele guvernamentale si gruparile proruse. Un lider al separatistilor a confirmat ca exista doi morti in urma asaltului ucrainean, potrivit unui corespondent al Adevarul, iar martorii au transmis ca un baraj al prorusilor era in flacari.

Fortele de ordine ucrainene au preluat controlul asupra Primariei de la Mariupol

Fortele de ordine ucrainene au preluat, joi, controlul asupra Primariei Mariupol, port cu aproximativ 500. 000 de locuitori in sud-estul tarii, care era ocupata de catre separatisti, a anuntat ministrul interimar.

Kievul a preluat controlul asupra primariei de la Mariupol

Kievul a anuntat, joi, ca preluat controlul asupra primariei de la Mariupol, in estul tarii, transmite AFP, citata de Mediafax.

Duma de Stat din Rusia a adoptat legi antiterorism care inaspresc controlul asupra blogurilor

Camera inferioara a Parlamentului rus, Duma de Stat, a adoptat marti mai multe legi antiterorism care inaspresc controlul asupra blogurilor si sanctiunile pentru tulburari in masa, un cap de acuzare care vizeaza mai multi opozanti, relateaza AFP, citata de Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )