Libnet.ro
UNICEF

08:00

Slobozia: Cazul unei fetite abandonate in spital de sapte ani, cercetat de Avocatul Poporului

România Liberă România Liberă,
Slobozia: Cazul unei fetite abandonate in spital de sapte ani, cercetat de Avocatul Poporului

Cazul unei fetite de sapte ani, abandonata intr-un spital din Slobozia de la nastere, este cercetat de Avocatul Poporului, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Bucuresti: Un copil de sapte ani a disparut din curtea unei gradinite din Sectorul 6

Un copil de sapte ani din Bucuresti a fost dat disparut, dupa ce plecat, miercuri, din curtea unei gradinite aflate in Sectorul 6, informeaza Politia Capitalei.

UPDATE. Ancheta la Spitalul de Urgenta Craiova, in cazul decesului unei paciente de 65 de ani. Politia a deschis dosar pentru ucidere din culpa

O ancheta a fost declansata de Conducerea Spitalului de Urgenta din Craiova dupa ce fiica unei paciente de 65 de ani, care a decedat in urma cu patru zile in unitatea sanitara, a depus o plangere impotriva cadrelor medicale pe care le acuza ca nu-i administrau mamei sale tratamentul si ca o legau de pat. Politia a inceput cercetarile pentru ucidere din culpa.

Ancheta la Spitalul de Urgenta Craiova, in cazul decesului unei paciente de 65 de ani

O ancheta a fost declansata de Conducerea Spitalului de Urgenta din Craiova dupa ce fiica unei paciente de 65 de ani, care a decedat in urma cu patru zile in unitatea sanitara, a depus o plangere impotriva cadrelor medicale pe care le acuza ca nu-i administrau mamei sale tratamentul si ca o legau de pat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )