Libnet.ro
UNICEF

11:00

Slovacia, tara care asigura presedintia rotativa a UE: Decizia privind Brexit este finala

Hotnews Hotnews,
 Slovacia, tara care asigura presedintia rotativa a UE: Decizia privind Brexit este finala

Premierul slovac Robert Fico, a carui tara asigura presedintia rotativa a UE, a estimat, duminica, ca decizia asupra Brexit este finala, fiind putin probabil ca Marea Britanie sa isi schimbe hotararea de a parasi Uniunea Europeana, relateaza agentia DPA. Ar fi cel mai bine daca britanicii ar ramane, dar ar fi posibil mai mult teoretic si nu o idee practica in acest moment, a declarat Fico intr-un interviu pentru televiziunea publica ceha CT, citata de Agerpres. continuă pe Hotnews

BREXIT. Premierul Slovaciei spune ca este putin probabil ca GB sa-si schimbe hotararea de a parasi Uniunea Europeana

Robert Fico, premierul Slovaciei, tara care asigura presedintia rotativa a Uniunii Europene, a estimat, duminica, ca decizia asupra Brexit este finala, fiind putin probabil ca Marea Britanie sa-si schimbe hotararea de a parasi Uniunea Europeana.

Tara care, dupa Brexit, a decis sa NU mai faca referendum. Sunt multe idei stupide si periculoase, oamenii nu inteleg

In vreme ce multe state europene se gandesc sa imite exemplul britanic si sa faca referendum pentru iesirea din UE, liderul unei tari vecine cu Romania incearca sa evite aceasta situatie cu orice pret.

Tara care este mult prea saraca pentru a-si sarbatori Ziua Independentei

Sudanul de Sud, care si-a declarat independenta fata de Sudan pe 9 iulie 2011, este mult prea saraca pentru a-si sarbatori Ziua Independentei din acest an. Am decis sa nu sarbatorim Ziua.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )