Libnet.ro
UNICEF

06:00

Slovenia refuza sa-l extradeze in SUA pe hackerul roman care a spart site-ul NASA

Hotnews Hotnews,
 Slovenia refuza sa-l extradeze in SUA pe hackerul roman care a spart site-ul NASA

Un tribunal din Slovenia a respins cererea SUA de extradare a hackerului roman Victor Faur care in perioada noiembrie 2005 - septembrie 2006 a accesat fara drept sistemele informatice apartinand NASA, US Navy si US Department of Energy, scrie Reuters. Tribunalul a motivat ca Faur a fost deja judecat si condamnat in Romania. continuă pe Hotnews

Hackerul roman Victor Faur ar putea fi eliberat din Slovenia.

Un tribunal din Slovenia refuza extradarea hackerului aradean Victor Faur in Statele Unite, unde este acuzat de accesarea serverelor NASA, iar, daca decizia va fi confirmata de o instanta superioara, romanul va fi eliberat, relateaza agentia slovena STA, citata de Mediafax. Tribunalul din orasul sloven Murska Sobota a motivat decizia de respingere a solicitarii de extradare a hackerului roman in Statele Unite prin faptul ca acesta a fost condamnat deja in Romania. Daca decizia va fi confirmata .

Un tribunal din Slovenia refuza extradarea hackerului Victor Faur in SUA. Decizia nu este definitiva

Un tribunal din Slovenia refuza extradarea hackerului Victor Faur, originar din Arad, in Statele Unite, unde este acuzat de accesara serverelor NASA. Daca decizia va fi confirmata de o instanta superiora,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )