Libnet.ro
UNICEF

20:30

Smartwatch-urile Android Wear functioneaza cu iPhone-uri, in sfarsit

Playtech Playtech,
Smartwatch-urile Android Wear functioneaza cu iPhone-uri, in sfarsit

Dupa mai multe serii de zvonuri, cei de la Google au anuntat oficial compatibilitatea dispozitivelor Android Wear cu iPhone-uri. UPDATE:Cei de la The Verge au descoperit ca ceasurile din generatia actuala Moto 360, Sony SM3, ASUS ZenWatch) functioneaza fara probleme cu iPhone-urile, cat timp ruleaza cea mai noua versiune de Android Wear. Aparent, Urbane, Huawei [] Smartwatch-urile Android Wear functioneaza cu iPhone-uri, in sfarsit Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Ceasurile inteligente cu sistemul de operare Android Wear vor fi compatibile si cu iPhone

Una dintre problemele ceasurilor inteligente este ca sunt compatibile cu putine smartphone-uri, ceea ce limiteaza din start baza de clienti. Google a anuntat ca de acum, ceasurile inteligente care se vor lansa cu sistemul Android Wear, vor fi compatibile cu iPhone, miscare menita sa aduca noi clienti. Trimestrul trecut s-au vandut peste 3,5 milioane de ceasuri Apple, in timp ce modelele cu Android Wear si-au gasit de cinci ori mai putini clienti.

IFA 2015: Smartwatch-urile Moto 360 ar putea avea un frate mai sportiv

Se pare ca se naste un nou trend in lumea smartwatch-urilor. Se doresc mai multe variante ale unui singur model de ceas. Apple si Samsung s-au aliniat tendintelor, iar acum se pare ca este randul celor de la Motorola. Conform ultimelor zvonuri, gama de ceasuri inteligente Moto 360, care se va lansa in septembrie, va [] IFA 2015: Smartwatch-urile Moto 360 ar putea avea un frate mai sportiv Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )