Libnet.ro
UNICEF

22:00

Snowden nu crede ca ar avea un proces echitabil in SUA.

România Liberă România Liberă,
Snowden nu crede ca ar avea un proces echitabil in SUA.

Edward Snowden, care se afla la originea unor dezvaluiri despre programele de supraveghere ale Agentiei Nationale pentru Securitate NSA), a apreciat joi ca nu va putea sa se intoarca in Statele Unite cat timp legea in baza careia poate fi inculpat nu va suferi modificari, relateaza AFP, conform Mediafax. Intoarcerea in Statele Unite ar fi, in opinia mea, cea mai buna solutie, dar, din pacate, aceasta este imposibil din cauza legilor actuale privind protejarea avertizorilor de integritate, . continuă pe România Liberă

Snowden sustine ca nu are nicio sansa sa aiba parte de un proces echitabil in SUA

Edward Snowden,autorul dezvaluirilor despre programele de supraveghere secrete ale Agentiei Nationale de Securitate NSA) a Statelor Unite, a afirmat, ieri, ca nu va putea sa se intoarca in Statele Unite atata timp cat legea in baza careia poate fi inculpat nu va suferi modificari.

Edward Snowden: Nu am nicio sansa la un proces echitabil in Statele Unite

Edward Snowden, care se afla la originea unor dezvaluiri despre programele de supraveghere ale Agentiei Nationale pentru Securitate NSA), a apreciat joi ca nu va putea sa se intoarca in Statele Unite atata timp cat legea in baza careia poate fi.

Edward Snowden crede ca nu are nicio sansa la un proces echitabil in Statele Unite

Edward Snowden considera ca nu va putea reveni in Statele Unite atata timp cat legea in baza careia poate fi inculpat nu va suferi modificari, fiind de parere ca, in actualele conditii, nu are nicio sansa.

Edward Snowden este de parere ca nu are nicio sansa sa aiba parte de un proces echitabil in Statele Unite

Fostul consultant Edward Snowden, cel care a dezvaluit in ultimul an modalitatile de culegere a informatiilor din cadrul Agentiei Nationale pentru Securitate NSA), a afirmat recent ca nu se poate intoarece in Statele Unite ale Americii atata timp cat exista in vigoare o lege care nu-i permite sa se apere, anunta AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )