Libnet.ro
UNICEF

11:00

Sobolewski, noul Presedinte al CA de la Posta Romana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sobolewski, noul Presedinte al CA de la Posta Romana

Ludwik Leszek Sobolewski, directorul general al Bursei de Valori Bucure and sti BVB), a fost desemnat ieri Pre and sedinte al Consiliului de Administra and tie CA) din Compania Na and tionala Po and sta Romana CNPR), confirmandu-se astfel informatia obtinuta vineri de ziarul BURSA, pe surse, potrivit careia Sobolewski primise recent propunerea sa fie membru in Consiliul de Administratie si presedinte al Postei Romane, oferta pe o acceptase. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Comunicatiilor confirma informatiile HotNews.ro: Posta Romana are un nou Consiliu de Administratie si un nou director general interimar, Alexandru Petrescu

Marti, 10 iunie, a avut loc prima sedinta a noului Consiliu de Administratie CA) al Postei Romane, in cadrul careia a fost desemnat Presedinte al Consiliului de Administratie, Ludwik Leszek Sobolewski, Directorul General al Bursei de Valori Bucuresti BVB). Totodata, s-a hotarat numirea in functia de Director General interimar al CNPR a lui Alexandru Petrescu, anterior Director Executiv al companiei, a anuntat marti Ministerul pentru Societatea informationala, confirmand astfel informatiile prezentate anterior de HotNews. ro. Vezi in articol cine este Alexandru Petrescu, noul director general interimar al Postei Romane.

Posta Romana are un nou Consiliu de Administratie

Compania Nationala Posta Romana CNPR) are un nou Consiliu de Administratie. Acesta va fi condus de catre seful Bursei de Valori Bucuresti BVB), Ludwik Leszek Sobolewski, precum si un nou director general interimar in persoana lui Alexandru Petrescu, a anuntat, miercuri, intr-un comunicat de presa, Ministerul pentru Societatea Informationala MSI).

Posta Romana are un nou Consiliu de Administratie si un director general interimar dupa revocarea din functie a lui Ion Smeeianu

SActionarii Posta Romana l-au revocat din functia de director general al companiei pe Ion Smeeianu si l-au numit interimar pe Alexandru Petrescu si au ales un Consiliu de Administratie provizoriu, al carui presedinte este Ludwik Sobolewski, directorul general al Bursei de valori Bucuresti.

Ministrul Cotovelea, intrebat daca mai este in functie Consiliul de Administratie de la Posta Romana: Eu cred ca nu mai este, dar nu sunt sigur. Stiu insa ca AGA a ajuns la concluzia ca toti in afara de reprezentantul Fondului Proprietatea vor fi revocat

Ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, a declarat marti ca nu stie daca in prezent mai este in functiune Consiliul de Administratie al Postei Romane, subliniind faptul ca a fost plecat in perioada 5-6 iunie, la Luxemburg la reuniunea Consiliului UE. Stiu insa ca Adunarea Generala a Actionarilor AGA) a ajuns la concluzia ca toti membrii Consiliului de Administratie CA) in afara de reprezentantul Fondului Proprietatea FP) vor fi revocati urmand sa fie numit un Consiliu de Administratie interimar si acesta va lua o decizie - ramane cu domnul Ion Smeeianu sau alege un alt director general interimar. Cotovelea a facut aceste declaratii in conditiile in care reprezentantii statului in AGA nu aveau cum sa decida revocarea membrilor Consiliului de Administratie din Posta Romana fara mandat din partea sa.

Noul presedinte ucrainean se angajaeaza la o sarcina herculeana

Noul presedinte ucrainean Petro Porosenko se angajeaza la o sarcina considerata herculeana, si anume pacificarea unei tari aflate pe marginea razboiului civil, dar si la normalizarea relatiilor cu Moscova,.

Reuven Rivlin este noul presedinte al Israelului, ales de Parlament

Candidatul dreptei, Reuven Rivlin, a fost ales marti de Parlament al zecelea presedinte al Israelului si-i va urma in functie presedintelui in exercitiu Shimon Peres, a anuntat o sursa oficiala. Dupa un scrutin in doua tururi, Rivlin, sustinut de catre partidul Likud al premierului Benjamin Netanyahu, a obtinut 63 de voturi, iar rivalul sau Meir Sheetrit centru) a obtinut 53 de voturi, potrivit presedintelui Parlamentului Youli Edelstein. In Israel, functia de presedinte este una protocolara.

Cristian Diaconescu, noul presedinte al Fundatiei Miscarea Populara

Candidatul PMP la prezidentiale, Cristian Diaconescu, a fost ales, marti, presedinte al Fundatiei Miscarea Populara, in urma unei sedinte a consiliului membrilor fondatori, care si-au exprimat aceasta decizie prin vot, transmite Mediafax.

Reuven Rivlin, noul presedinte al Israelului

Candidatul dreptei Reouven Rivlin a fost ales, marti, de Knesset, al zecelea presedinte al Israelului, dupa Shimon Peres, a anuntat o sursa oficiala, citata de AFP, relateaza Mediafax.

Noul presedinte egiptean Abdel Fattah el-Sisi a depus juramantul

Fostul sef al armatei Abdel Fattah el-Sisi, ales presedinte al Egiptului cu 96,9% din voturile exprimate, a depus duminica juramantul. Maresalul in retragere a jurat in numele lui Allah sa respecte legea si C.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )