Libnet.ro
UNICEF

12:00

Soc si groaza intr-un cimitir din Iasi! Enoriasii au inghetat cand s-au apropiat de gard si au vazut ce era acolo

Antena3 Antena3,
Soc si groaza intr-un cimitir din Iasi! Enoriasii au inghetat cand s-au apropiat de gard si au vazut ce era acolo

Imaginile socante dintr-un cimitir din judetul Iasi au facut ocolul Romaniei. Totul a pornit de la cazul unui enorias, care si-a facut un cavou si care prin aceasta constructie a ocupat terenul altui. continuă pe Antena3

Momente de groaza intr-un parc din Botosani: Copii ramasi suspendati dupa o pana de curent (VIDEO)

Momente de panica intr-un parc de distractii din Botosani. O pana de curent a facut ca mai multi copii sa ramana suspendati in masinutele electrice. Angajatii parcului s-au vazut nevoiti.

Orgie sexuala si pornografie intr-un liceu din Oltenia. Ce faceau cativa elevi din clasa a XI-a

Intr-un liceu din Turceni, un oras din judetul Gorj, Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) a identificat doi elevi acuzati de detinerea materialelor.

Panica intr-o localitate din Timis! Compania petroliera apropiata familiei Basescu a primit aprobare pentru a extrage petrol

Este panica in localitatea Dudestii Vechi din Judetul Timis dupa ce Nis Petrol, compania petroliera apropiata familiei Basescu a primit aprobare pentru a extrage petrol. Primaria a eliberat certificatul de.

Italianul care vrea sa ajunga primar intr-o comuna din Timisoara: Banatul imi aminteste de satul copilariei mele, cand nu aveam apa, canalizare si gaz la poarta (FOTO)

Giancarlo Ceruti, un cetatean italian, vrea sa cucereasca fotoliul de primar din comuna timisoreana Livezile, arata opiniatimisoarei. ro. Ceruti locuieste in Livezile de 8 ani in Banat, venind aici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )