Libnet.ro
UNICEF

21:00

Soc pentru o femeie din Franta, dupa ce a primit o factura telefonica de aproape 12 cvadrilioane de euro

B1 B1,
Soc pentru o femeie din Franta, dupa ce a primit o factura telefonica de aproape 12 cvadrilioane de euro

O femeie din Franta a primit o factura telefonica de ordinul trilioanelor de euro, mai mare de 6. 000 de ori mai mare decat PIB-ul Frantei, transmite BBC. Solenne San Jose a fost socata cand a citit factura. continuă pe B1

O femeie din Franta a primit o FACTURA telefonica de ordinul TRILIOANELOR de EURO.

O femeie din Franta a primit o factura telefonica de ordinul trilioanelor de euro, dar, in urma sesizarilor, compania de telefonie a admis ca este vorba de o eroare, anuland ordinul de plata, informeaza BBC News online, citat de Mediafax. Solenne San Jose, o femeie din Pessac Bordeaux), a fost socata cand a citit factura telefonica primita prin posta. La rubrica total de plata scria: 11. 000 euro. Suma este de 6. 000 de ori mai mare decat PIB-ul Frantei. Femeia, care ceruse .

ThyssenKrupp a primit mai multe oferte pentru otelariile din Brazilia si SUA

ThyssenKrupp AG, cel mai mare producator de otel din Germania, a primit cel putin cinci oferte pentru vanzarea otelariilor sale din Brazilia si Statele Unite, anunta publicatia germana Die Welt, fara sa citeze sursa informatiei.

INCREDIBIL: A primit o factura telefonica cu valoarea de 6000 de ori mai mare decat PIB-ul Frantei

O femeie din Franta care ceruse desfiintarea postului telefonic pentru ca ramasese fara loc de munca, a primit o factura telefonica de ordinul trilioanelor de euro, scrie bbc. co. uk. in urma sesizarilor,.

Roxana Ciuhulescu, prima femeie din Romania care va zbura cu un supersonic MIG21 Lancer!

Dupa ce a fost pilot la raliu, a condus motoare, garnituri de tren, de metrou, camioane si elicoptere, nimeni nu si-ar fi imaginat ca Roxana Ciuhulescu, prezentatoarea emisiunii ProMotor, isi mai poate dori ceva in plus. Dar aceasta pentru ca nu au luat in calcul supersonicele Continue reading .

Vaduva alba, cea mai periculoasa FEMEIE din lume. Face parte din Al Qaeda si e pe lista celor mai sangerosi teroristi

Nu numai barbatii figureaza pe lista celor mai cautati teroristi din lume, ci si o femeie, pe care membrii retelei Al Qaeda au numit-o Vaduva Alba. Samantha Lewthwaite, de origine britanica si fiica unui.

Faze Tari: Maicuta filmata in timp ce pacatuia grav! Imaginile care au indignat Biserica; A murit cea mai batrana femeie din lume! Vezi care a fost secretul longevitatii ei; Sa vezi si sa nu crezi! Ele sunt ratele care se tem de apa!

Prezentatoarea unei emisiuni de teleshopping a lesinat in direct. Reactia colegului ei de platou este incredibila. Cassie Slane, prezentatoarea unei. Isi pune sotia sa doarma cu lupii. Fericire mare pentru Shaun Ellis, cunoscut sub numele de Omul-Lup, pentru ca si-a gasit in sfarsit o sotie. El traieste de aproape.

Gheorghe Muscalu si Mona-Lisa Neagoe primesc aviz pentru CSM din partea Comisiei juridice din ...

Procurorul Gheorghe Muscalu si judecatoarea Mona-Lisa Neagoe au primit, luni, aviz favorabil din partea Comisiei juridice a Senatului pentru validarea in calitate de membri ai Consiliului Superior al Magistraturii CSM), informeaza Mediafax. Mona-Lisa Neagoe, presedinte al Departamentului Superior al Sectiei Penale din cadrul Tribunalului Municipiului Bucuresti si Gheorghe Muscalu, procuror in cadrul DIICOT, propus ca membru CSM de catre Parchetul de pe langa ICCJ, au primit votul unanim al .

Forta Civica propune infiintarea unui serviciu de comunicare de urgenta pentru romanii din diaspora

Forta Civica a propus infiintarea unui Serviciu de comunicare de urgenta care sa sesizeze problemele cu care se confrunta romanii din strainatate si sa gaseasca solutii adaptate la realitatile din.

Forta Civica propune infiintarea unui serviciu de comunicare de urgenta pentru romanii din strainatate: Adevarata bomba cu ceas despre care nu vorbeste Guvernul USL - restrictiile pe piata muncii din UE

Partidul Forta Civica propune infiintarea unui Serviciu de comunicare de urgenta care sa sesizeze problemele cu care se confrunta romanii din strainatate, sa produca solutii adaptate la realitatile din fiecare tara in care muncesc romanii si sprijin politic. Intr-un comunicat transmis marti de presedintele PFC, Mihai Razvan Ungureanu, se afirma ca adevarata bomba cu ceas despre care nu vorbeste Guvernul USL o reprezinta restrictiile pe piata muncii din Uniunea Europeana. Ceea ce actualul Executiv nu spune este ca, pe fondul crizei si a restrictiilor de pe piata muncii din UE, daca 3 milioane de romani s-ar intoarce acasa, somajul ar creste in Romania la peste 30%, afirma Ungureanu.

Forta Civica propune infiintarea unui Serviciu de comunicare de urgenta pentru romanii din strainatate

Forta Civica propune infiintarea unui Serviciu de comunicare de urgenta care sa sesizeze problemele cu care se confrunta romanii din afara, sa produca solutii adaptate la realitatile din fiecare tara in care muncesc romanii si sprijin politic, arata un comunicat de presa.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )