Libnet.ro
UNICEF

05:00

SOCANT: Pasagerii din elicopterul SMURD strigand dupa ajutor imediat dupa prabusire

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
SOCANT: Pasagerii din elicopterul SMURD strigand dupa ajutor imediat dupa prabusire

Cel putin unul din membrii echipajului elicopterului SMURD, prabusit ieri in lacul Siutghiol, era in viata la cateva clipe dupa momentul impactului. Asa reiese dintr-o inregistrare video facuta de primii martori ajunsi pe malul lacului si difuzata de. continuă pe Wall-Street Ro

Arafat NU exclude total posibilitatea salvarii celorlalte persoane din elicopterul SMURD prabusit

Secretarul de stat Raed Arafat, ajuns, luni seara, la locul prabusirii elicopterului, a declarat ca nu exclude total posibilitatea ca celelalte trei persoane aflate la bordul aparatului de zbor sa fie gasite in.

VIDEO Ultimele clipe de viata ale echipajului din elicopterul SMURD prabusit: Ajutor, nu mai rezist!

Imaginile filmate de un martor imediat dupa prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol au surprins strigatele disperate de ajutor ale unuia dintre cadrele medicale prezente la bordul aeronavei.

Martor al accidentului aviatic din Constanta: Victimele au strigat dupa ajutor vreo 20 de minute dupa care nu s-au mai auzit (VIDEO)

Un martor al accidentului aviatic din Mamaia, judetulConstanta, a declarat pentru B1 TV, ca victimele au iesit la suprafata si au strigat dupa ajutor, insa echipajele de salvare au venit mult prea.

Martor al accidentului aviatic din Constanta: Victimele au strigat dupa ajutor. Au murit cu zile din cauza sistemului

Un martor al accidentului aviatic din Mamaia, judetulConstanta, a declarat pentru B1 TV, ca victimele au iesit la suprafata si au strigat dupa ajutor, insa echipajele de salvare au venit mult prea.

ROMATSA: Elicopterul SMURD s-a prabusit la 9 minute dupa ce anuntase decolarea la turnul de control

Reprezentantii ROMATSA spun ca elicopterul SMURD implicat in accidentul de luni s-a prabusit la ora 16:16, la noua minute dupa ce anuntase decolarea la turnul de control de la Aeroportul Kogalniceanu, iar un.

Comunicatul ROMATSA despre elicopterul SMURD prabusit

Intr-un comunicat de presa, ROMATSA a dat detalii despre zborul elicopterului SMURD care s-a prabusit in dupa-amiaza zilei de 15 decembrie, potrivit realitatea. net. In data de 15. 2014 ora 16. 07 LTlocal time) elicopterul SMURD 348 a decolat de la Constanta spre Tuzla urmand procedurile de management a traficului aerian. La Constanta, elicopterul se afla pentru a alimenta. La bordul elicopterului se aflau patru persoane, doi piloti si doi paramedici.

Raed Arafat: Elicopterul prabusit nu avea flotoare montate, asa a fost preluat; nu era dotat sa iasa pe mare

Secretarul de stat in Ministerul de Interne Raed Arafat a vorbit marti seara, in emisiunea Sinteza zilei de la Antena 3, despre modul in care au actionat autoritatile in operatiunea de salvare a echipajului din elicopterul SMURD prabusit luni dupa-amiaza in lacul Siutghiol din judetul Constanta. Arafat a declarat ca elicopterul a fost preluat de catre SMURD de la firma care il opera fara flotoare montate pe el.

Dan Constantin, la Subiectiv: Elicopterul SMURD era dotat pentru zbor la vedere, nu avea echipament de zbor instrumental

Elicopterul prabusit in Lacul Siutghiol era dotat pentru zbor la vedere, deci nu avea echipament de zbor instrumental, spre deosebire de celelalte elicoptere din flota SMURD, a declarat Dan Constantin, redactor sef.

Asistenta aflata in elicopterul SMURD prabusit in Constanta este insarcinata: Tanara nu a fost inca gasita

Asistenta medicala aflata in elicopterul SMURD prabusit in judetul Constanta este insarcinata, relateazaB1 TV. Sotul acesteia a afirmat ca femeia ii daduse un mesaj pe telefon in care ii spunea.

Mihai Untaru: Singurul care ar fi putut striga dupa ajutor era pilotul Catuneanu

Invitat in cadrul emisiunii 100 de Minute, Mihai Untaru, comisar sef in rezerva in cadrul Dispeceratului 112 a tinut sa precizeze ca singurul care ar fi putut sa strige dupa ajutor in imaginile surprise.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )