Libnet.ro
UNICEF

22:00

SOCAR negociaza preluarea transportatorului de gaze din Grecia

Adevărul Adevărul,
SOCAR negociaza preluarea transportatorului de gaze din Grecia

SOCAR, compania petroliera de stat din Azerbaidjan, negociaza cu autoritatile de la Atena preluarea DESFA, operatorul retelei de transport a gazelor naturale din Grecia, potrivit unui comunicat al societatii. continuă pe Adevărul

Socar negociaza cu guvernul elen preluarea gazelor din Grecia

Socar, Compania Petroliera de Stat din Azerbaijan, discuta in prezent cu Guvernul de la Atena detaliile tehnice de preluare a operatorul retelei de distributie a gazelor naturale din Grecia, urmare a finalizarii procedurilor legale de licitatie, informeaza un comunicat de presa.

Punctul de intalnire. Putem sa scapam de importul de gaze din Rusia, cu pretul sanatatii

Am putea sa scapam de importul de gaze din Rusia, dar pentru acest lucru ar trebui sa platim cu sanatatea. Avantajele si dezavantajele exploatarii gazelor de sist au fost prezentate in editia de duminica a.

inchiderea radio-televiziunii publice din Grecia, anulata temporar de justitie

Consiliul de Stat din Grecia, cea mai inalta instanta administrativa a tarii, a anulat temporar, luni seara, decizia guvernului de a inchide radio-televiziunea publica ERT si a dispus redeschiderea sa.

Constantin Nita: Propunem ca intreaga productie de gaze din Romania sa fie vanduta pe bursa

Intreaga productie de gaze naturale ar putea fi vanduta pe bursa, a declarat ministrul delegat pentru Energie, Constantin Nita, la finalul sedintei de Guvern. Potrivit ministrului aceasta este propunerea Guvernului in urma discutiilor purtate cu reprezentantii sindicatelor din petrochimie care au protestat miercuri in fata Palatului Victoria. Ne-am inteles cu ei ca saptamana viitoare, impreuna cu patronatele, la departamentul pentru energie sa avem inca o discutie. Propunerea noastra va fi, probabil, ca intreaga cantitate de gaze naturale produsa in Romania sa fie vanduta pe bursa, a spus Nita. Acesta a precizat ca exceptie vor face cantitatile care au pret reglementat.

Cea mai inalta instanta din Grecia a anulat inchiderea televiziunii de stat

Consiliul grec de Stat, cea mai inalta instanta administrativa din tara, a anulat luni seara, temporar, decizia guvernului de a inchide radio-televiziunea publica ERT. Consiliul a dispus redeschiderea acesteia.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )