Libnet.ro
UNICEF

00:08

JO Soci 2014: A fost publicat calendarul oficial al competitiei.

România Liberă România Liberă,
JO Soci 2014: A fost publicat calendarul oficial al competitiei.

Jocurile Olimpice de la Soci vor incepe pe data de 7 ianuarie, atunci cand va avea loc ceremonia oficiala de deschidere, in timp ce o parte dintre calificari vor incepe chiar de pe 6. Olimpiada de iarna se va incheia pe data de 23 ianuarie, astfel ca publicul va avea la dispozitie doua saptamani de sporturi de iarna in statiunea ruseasca. Programul competitiei ora locala, +2 ora Romaniei), potrivit site-ului oficial: Joi, 6 februarie 10. 40 - Snowboard - Slopestyle Masculin + . continuă pe România Liberă

JO Soci 2014: Probe introduse in premiera in calendarul olimpic.

De la sariturile cu schiurile feminin la slopestyle venit din miscarea X-Games, alte noi probe vor intra in programul Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, potrivit Mediafax. In timp ce Jocurile de vara sunt saturate la nivelul programului, Jocurile de iarna aduc tot mai multe probe la fiecare patru ani. In Rusia, vor fi decernate 98 de titluri olimpice, fata de 61 la Lillehammer sau 86 la Vancouver in 2010. Sosirea slopestyle sub inelele olimpice aduce un nou suflu de tinerete. Aceasta .

JO Soci 2014: Programul complet al competitiei

Jocurile Olimpice de iarna de la Soci se vor disputa in perioada 7-23 februarie 2014. In Rusia vor putea fi urmariti cei mai in forma sportivi ai sporturilor de iarna. Intra in material pentru a vedea programul complet al competitiei.

JO Soci 2014: Probe noi in programul olimpic - Sariturile cu schiurile vor aparea si in varianta feminina

Jocurile Olimpice de la Soci vor aduce mai multe probe noi in calendarul competitional. De la sariturile cu schiurile feminin si pana la slopestyle venit din miscarea X-Games. Intra in material pentru a vedea care vor fi probele noi la Soci.

JO Soci 2014. Cinci zile pana la cea mai grandioasa olimpiada de iarna din istorie.

Jocurile Olimpice de la Soci se anunta a fi cea mai grandioasa editie din istoria competitiei, rusii construind totul, in parcul olimpic, la dimensiuni uriase. Doar cinci zile ne mai despart de ceremonia de deschidere, iar delegatia Romaniei a luat deja drumul Rusiei. Cu toate ca sporturile de iarna sunt neglijate complet in Romania, un exemplu fiind cel al patinatorului Zoltan Kelemen, sustinut financiar de Elvetia, lotul Romaniei are 24 de sportivi, aproape la fel ca la editia precedenta, de .

Descopera cele 12 noi sporturi de la Jocurile Olimpice Soci 2014

Douasprezece noi probe sportive de iarna trei mixte, patru la masculin si cinci la feminin) isi vor face debutul la Olimpiada de la Soci. Iata-le mai jos.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )