Libnet.ro
UNICEF

00:08

JO de la Soci: Echipajul Romaniei de sanie dublu, scos din competitie din cauza unui accident

Adevărul Adevărul,
JO de la Soci: Echipajul Romaniei de sanie dublu, scos din competitie din cauza unui accident

Echipajul masculin de sanie dublu al Romaniei, format din Radu Nicolae Sovaiala pilot) si Alexandru Teodorescu copilot), s-a rasturnat in timpul antrenamentelor, cu o zi inaintea competitiei olimpice. in urma accidentului, sania a fost avariata, iar echipa Romaniei nu va mai putea evolua miercuri, anunta Agerpres. continuă pe Adevărul

Echipajul Romaniei la dublu sanie, RETRAS de la JO pentru ca a facut aceeasi greseala de doua ori

Federatia Romana de Bob si Sanie FRBS) a anuntat, miercuri, ca echipajul Radu Sovaiala / Alexandru Teodorescu a fost retras din proba de dublu sanie de la JO pentru ca a facut aceeasi greseala de doua.

JO Soci: Adevaratul motiv pentru care Romania a fost scoasa din competitia de sanie dublu.

Echipajul masculin de sanie al Romaniei a ratat prezenta in cele doua probe de dublu din cadrul Jocurilor Olimpice de la Soci, cauzele tinand de noile regulamente, stabilite in urma unui tragic accident, de asa-zisul ghinion al echipajului si poate mai ales de pregatirea sportivilor, efectuata pe partii inchiriate. Sorin Buta, presedintele Federatiei Romane de Bob si Sanie F. ) explica riscurile la care se supun sportivii si cum ar putea acestia sa-i ajunga din urma pe medaliatii .

Federatia Romana de Bob si Sanie: Echipajul Romaniei, retras de la JO pentru ca a facut aceeasi greseala de doua ori

Federatia Romana de Bob si Sanie a anuntat, miercuri, intr-un comunicat de presa, ca echipajul Radu Sovaiala / Alexandru Teodorescu a fost retras din proba de dublu sanie de la JO pentru ca a facut aceeasi.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )