Libnet.ro
UNICEF

14:00

Societatile de asigurari au strans 100 milioane lei sub forma de capital social in 2016

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Societatile de asigurari au strans 100 milioane lei sub forma de capital social in 2016

Sase companii de asigurari au realizat, in primele trei luni din 2016, majorari de capital de la actionarii straini in valoare totala de aproape 100 milioane de lei, conform datelor publicate de Oficiul National al Registrului Comertului ONRC),. continuă pe Wall-Street Ro

Libra Internet Bank, profit net de peste 15 milioane lei in T1, cu 85% in crestere fata de anul trecut

Libra Internet Bank a inregistrat un profit net de 15,5 milioane lei 3,45 milioane euro) in primul trimestru din 2016, cu 85% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand profitul net obtinut a fost de 8,3 milioane lei.

Profit net de 73 milioane lei, pentru BRD

Grupul BRD a inregistrat un profit net de 73 milioane lei, in trimestrul I 2016 fata de 85 milioane lei in trimestrul I 2015), potrivit unui comunicat al bancii. Rezultatul operational brut si profitul net au fost influentate de inregistrarea in primul trimestru a intregii contributii anuale la Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare si la Fondul de Rezolutie, arata reprezentantii institutiei. Piata romaneasca de creditare continua sa creasca, insa intr-un ritm moderat, sustinuta de cererea de credite imobiliare si de consum in RON din partea clientilor persoane fizice, in timp ce creditele brute pentru companii dau primele semne de revenire. Dinamica anuala a depozitelor este in continuare pozitiva pe ambele categorii de clienti, se arata in raportul BRD.

BCR a realizat un profit net de 315,1 milioane lei

Banca Comerciala Romana BCR) a obtinut, in primul trimestru, un profit net de 315,1 milioane lei 70,2 milioane lei), sustinut de performanta operationala si de imbunatatirea continua a calitatii portofoliului, potrivit unui comunicat al bancii.

BRD inregistreaza un profit net de 73 milioane lei in primul trimestru din 2016, in scadere cu 14% fata de anul trecut

BRD Societe Generale, a doua banca romaneasca dupa active, a raportat in primul trimestru din 2016 un profit net de 73 milioane lei 16,29 milioane euro), in scadere cu 14% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand a obtinut un profit de 85.

ANAF a gasit un prejudiciu de 8,3 milioane lei la o firma de studiere a pietei si de sondare a opiniei publice

Inspectorii antifrauda au identificat un prejudiciu de 8,3 milioane de lei produs de societatea Brennan Research Consultants SRL si un grup de 7 societati utilizate intr-un lant de tranzactionare cu scopul de a eluda plata taxelor si a.

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )