Libnet.ro
UNICEF

01:05

Societe Generale, afectata de deprecierea activelor din Rusia

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Societe Generale, afectata de deprecierea activelor din Rusia

Profitul Societe Generale SA, a doua mare banca din Franta dupa valoarea de piata), a scazut cu 13% in primul trimestru din 2014, din cauza deprecierii fondului comercial al subsidiarei din Rusia. continuă pe Ziarul Bursa

Turismul din Rusia a scazut pe fondul conflictelor din Ucraina

Criza din Ucraina a provocat o scadere drastica a rezervarilor turistice in Rusia din partea turistilor americani, europeni, dar si a celor din Asia, rata anularilor fiind cuprinsa intre 15% si 25%, potrivit unui purtator de cuvant al Uniunii Industriei Turismului din Rusia citat de Wall Street Journal.

Inflatia din Rusia a atins in aprilie nivelul de 7,3%, cel mai ridicat din 11 luni

Preturile de consum din Rusia au urcat in aprilie cu 7,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cel mai rapid ritm din ultimele 11 luni, de la 6,9% in martie. Avansul este peste tinta bancii centrale.

G7 vrea noi surse de energie in locul importurilor din Rusia

Grupul celor mai dezvoltate sapte natiuni ale lumii G7) a convenit sa caute noi surse de energie si sa dezvolte infrastructura de gaze, pentru a impiedica Rusia sa foloseasca rezervele de petrol si gaze ca arma politica, a declarat ministrul german al Economiei si Energiei, Sigmar Gabriel, citat de Bloomberg.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )