Libnet.ro
UNICEF

22:30

SOCUL ANULUI in showbiz! S-a intamplat dupa 11 ani de CASNICIE cu REGHE: Anamaria PRODAN a facut ANUNTUL BOMBA! (FOTO)

B1 B1,
SOCUL ANULUI in showbiz! S-a intamplat dupa 11 ani de CASNICIE cu REGHE: Anamaria PRODAN a facut ANUNTUL BOMBA! (FOTO)

Presa mondena a luat foc, in urmacu ceva timp, dupa ce a aparut zvonul cum ca Anamaria Prodan ar divorta de Reghe! Vedeta a vrutsa faca lumina in acest caz pentru a nu mai exista astfel de. continuă pe B1

SOCUL ANULUI: Englezii anunta DIVORTUL PRINTULUI HARRY DE MEGHAN MARKLE! Cu CINE va ramane BEBELUSUL! CUTREMUR in FAMILIA REGALA

Cutremur in Familia Regala Britanica! Conform presei britanice, ar urma cel mai rasunator divort al anului. ASTA DA BOMBA! S-a aflat totul despre sarcina gabrielei cristea! NU A STIUT NIMIC PANA.

Politistii au ramas masca. Ce s-a intamplat dupa ce au oprit un sofer care circula fara pneuri

Politistii din Marea Britanie au fost socati atunci cand au vazut pe o autostrada o masina care circula fara pneuri. Ce s-a intamplat dupa ce l-au oprit pe soferul neglijent? Ce s-a intamplat dupa ce au oprit un sofer care circula fara pneuri? Politistii au ramas masca Un sofer beat a fost prins de politisti, .

S-A TERMINAT! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman! DA, e ADEVARAT!

Petre Roman si Silvia Chifiriuc sunt casatoriti de 10 ani, impreuna au si un baietel.

Horoscop special: Dupa doi ani, planeta actiunii MARTE intra in SAGETATOR, intre 3 ianuarie 16 februarie 2020! incepe aventura pentru LEI

Marte este planeta asociata cu energia, puterea, agresivitatea, impulsurile, actiunile si guverneaza competitiile, razboaiele si activitatile fizice. Marte este planeta lui a face. Noul an, noul deceniu si noua era astrologica incepe cu o miscare astrala importanta : dupa doi ani, Marte intra in optimistul si iubitorul de libertate Sagetator unde va sta intre 3 ianuarie si 16 februarie 2020.

Veste buna pentru soferii din Bucuresti, la inceput de 2020. Proiectul a fost finalizat dupa 12 ani

2020 vine cu o veste uriasa pentru soferii din Bucuresti! Un proiect care parea ca nu va mai fi finalizat niciodata este aproape gata. Ce au asteptat cei din Capitala pret de 12 ani si care sunt pregatirile de pe ultima suta de metri? Veste buna pentru soferii din Capitala Unele dintre cele mai vechi .

Andreea Esca, accident teribil la schi, in 2010. Ce a facut stirista, dupa 10 ani FOTO

Chiar daca a suferit un accident foarte grav in timp ce schia, in anul 2010, Andreea Esca nu a renuntat la pasiunea ei si si-a pus din nou schiurile in picioare. Vedeta postului de televiziune Pro TV a mers in Alpii Francezi, unde s-a si fotografiat. Andreea Esca a suferit un accident la schi in .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )