Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un sofer al CNADNR a murit in timp ce deszapezea un drum in judetul Olt

Adevărul Adevărul,
Un sofer al CNADNR a murit in timp ce deszapezea un drum in judetul Olt

Un barbat, angajat ca sofer al Companiei Nationale de Autostrazi siDrumuri Nationale din Romania CNADNR) a murit, sambata dupa-amiaza, in timp ce se afla la serviciu, pe un utilaj de deszapezire, pe raza comunei Falcoiu, la 17 km. de orasul Caracal. Din primele informatii, se pare ca barbatul a facut infarct. continuă pe Adevărul

Un angajat CNADNR a murit in timpul interventiei pentru deszapezire in Olt

Un angajat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania CNADNR) a murit, sambata, in timpul interventiei pentru deszapezire, in judetul Olt.

Cod galben de viscol si ninsori in judetul Olt in acest week-end

Este oficial: iarna s-a intors, iar autoritatile se pregatesc pentru ce este mai rau. Pentru judetul Olt, specialistii Agentiei Nationale de Meteorologie au prevazut de vineri 24 ianuarie, si pana duminica 26 ianuarie, cod galben de viscol si ninsori. Comitetele Locale pentru Situatii de Urgenta din localitatile judetului au fost avertizate pentru a fi pregatite in cazul producerii unor situatii de urgenta in zona de competenta.

Iarna revine in judetul Olt cu ninsori si viscol

Week-end-ul care vine se anunta a fi unul specific unui anotimp de iarna. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Matei Basarab Olt a fost informat de Agentia Nationala de Meteorologie ca, de vineri 24 ianuarie, si pana duminica 26 ianuarie, vremea se va raci considerabil, iarna urmand sa-si faca din nou aparitia. Se vor inregistra cantitati semnificative de precipitatii sub forma de zapada.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )