Libnet.ro
UNICEF

08:30

Un sofer a fost arestat la domiciliu, dupa ce a lovit mortal un pieton si a fugit de la locul accidentului

Antena3 Antena3,
Un sofer a fost arestat la domiciliu, dupa ce a lovit mortal un pieton si a fugit de la locul accidentului

Un barbat de 55 de ani, din judetul Vaslui, a fost arestat la domiciliu, luni, de Judecatoria Barlad, fiind acuzat ca a accidentat mortal un pieton pe acostamentul drumului european E 581, ulterior fugind de. continuă pe Antena3

Screech din Salvati de clopotel a fost arestat! A injunghiat un barbat!

Dustin Diamond, actorul care i-a dat viata lui Screech in celebrul serial Salvati de clopotel a fost arestat dupa ce a injunghiat un barbat pentru ca l-a jignit pe el si pe iubita lui.

Dustin Diamond, cunoscut pentru rolul lui Screech din Salvati de clopotel, a fost arestat

Actorul Dustin Diamond, interpretul personajului Screech din serialul de televiziune Salvati de clopotel/ Saved by the Bell, a fost arestat dupa ce a injunghiat un barbat cu un briceag, vineri, intr-un bar din orasul Milwaukee din statul american Wisconsin, conform Reuters.

Un elev de 16 ani a fost arestat in Turcia pentru insulta la adresa presedintelui Erdogan. Desi a fost eliberat dupa doua zile de stat in spatele gratiilor, risca patru ani de inchisoare

Mehmet Emin Altunses, elevul de 16 ani care a fost arestat miercuri si inchis la Konya pentru insultarea presedintelui Recep Tayyip Erdogan, a fost eliberat, vineri, in urma unei plangeri depuse de avocatii sai, scrie presa turca.

Un copil de 16 ani a fost ARESTAT pentru INSULTE la adresa presedintelui Erdogan

Un licean in varsta de 16 ani a fost arestat si inculpat la Konya, un oras din centrul Turciei, pentru insulta la adresa presedintelui islamo-conservator Recep Tayyip Erdogan, relateaza presa turca, citata.

Un elev de 16 ani a fost arestat in Turcia pentru ca l-ar fi insultat pe presedintele Erdogan

Un licean in varsta de 16 ani a fost arestat si inculpat la Konya, un oras din centrul Turciei, pentru ca l-ar fi insultat pe presedintele Recep Tayyip Erdogan, relateaza BBC. Minorul, membru al unei miscari de.

Un elev de 16 ani a fost arestat in Turcia pentru insulta la adresa presedintelui Erdogan

Un licean de 16 ani a fost arestat si inculpat la Konya, un oras din centrul Turciei, pentru insulta la adresa presedintelui islamo-conservator Recep Tayyip Erdogan, relateaza presa turca, citata de AFP.

Caru' cu vedete: Reactia lui Jackie Chan dupa ce fiul sau a fost arestat pentru consum de droguri; Cher, salvata de la moarte de fiica pe care a dezmostenit-o; Politicienii, Craciun in familie

Familia regala, in faliment! Toate afacerile conduse de sotia lui Dorin Cioaba s-au dus in cap! Dupa moartea regelui Cioaba, cei doi fii ai sai au mostenit o avere de peste doua milioane de euro. Doar ca. Andreea Esca, cu un decolteu ametitor de Craciun. Andreea Esca 42 de ani) este una dintre cele mai apreciate stiriste de la noi, de aceea, atunci cand se afla la pupitrul stirilor este nevoita sa adopte tinute cat.

Vaslui: Un vanator a fost grav ranit, dupa ce a fost impuscat de un coleg

Un vanator de 57 de ani, din localitatea vasluiana Epureni, a ajuns in stare grava la spital, sambata, dupa ce a fost impuscat de un coleg in timpul unei partide de vanatoare de mistreti, transmite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )