Libnet.ro
UNICEF

10:30

Soferul autocarului mortii va fi inmormantat, astazi, in Capitala

Adevărul Adevărul,
Soferul autocarului mortii va fi inmormantat, astazi, in Capitala

Soferul care se afla la volanul autocarului care s-a prabusit in Muntenegru, George Ciobanu, va fi inmormantat miercuri, la Cimitirul Andronache din Bucuresti. Trupul neinsufletit al barbatului va fi condus pe ultimul drum de prietenii, colegii si de familia acestuia. continuă pe Adevărul

VIDEO Firma Gregory Tour: Soferul autocarului prabusit in prapastia din Muntenegru era angajat al Politiei si a murit in accident. El lucra pentru o alta firma de transport si fusese detasat

Soferul care se afla la volanul autocarului prabusit duminica in prapastia din Muntenegru si-a pierdut viata in accident, a declarat marti, la Parchetul General, Stefan Grigore, patronul firmei de transport Gregory Tour, careia ii apartine autocarul. George Ciobanu, soferul mort in accident, avea, potrivit proprietarului firmei, o experienta de 10 ani in domeniu si mai efectuase calatorii pe acelasi traseu. El era angajat al Politiei Romane, iar in timpul liber lucra ca sofer la o firma de transport. George Ciobanu nu avea insa contract cu Gregory Tour, ci cu o alta firma, el fiind solicitat sa efectueze aceasta cursa in conditiile in care unul dintre soferii Gregory Tour era in aceasta perioada in concediu. Cel de-al doilea sofer care se afla in autocar este in coma.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Ipoteza: Soferul autocarului, orbit de lumina soarelui, la iesirea din ...

Carosabilul era umed in momentul in care autocarul romanesc din Muntenegru a iesit din tunelul rutier si este posibil ca soferul sa fi fost incomodat scurt timp de lumina foarte puternica a soarelui, pierzand controlul asupra vehiculului, in curba, releva primele elemente ale anchetei, informeaza Mediafax. Potrivit concluziilor preliminare ale anchetei, accidentul s-a produs la iesirea autocarului dintr-un tunel rutier. In momentul iesirii din tunel, asfaltul era umed pentru ca plouase, dar .

Ancheta in cazul accidentului din Muntenegru: Soferul autocarului probabil a fost orbit de lumina soarelui, la iesirea din tunel

Primele informatii ale anchetei privind accidentul din Muntenegru, in care 18 romani au murit, iar alti 29 au fost raniti, arata ca este posibil ca soferul sa fi fost incomodat scurt timp de lumina foarte.

Accidentul din Muntenegru, primele rezultate ale anchetei: Soferul autocarului probabil a fost orbit de lumina soarelui

Carosabilul era umed in momentul in care autocarul romanesc din Muntenegru a iesit din tunelul rutier si este posibil ca soferul sa fi fost incomodat scurt timp de lumina foarte puternica a soarelui, pierzand controlul asupra vehiculului, in curba, releva primele elemente ale anchetei, potrivit Mediafax.

ACCIDENT MUNTENEGRU. Soferul autocarului probabil a fost orbit de lumina soarelui, la iesirea ...

Carosabilul era umed in momentul in care autocarul romanesc din Muntenegru a iesit din tunelul rutier si este posibil ca soferul sa fi fost incomodat scurt timp de lumina foarte puternica a soarelui, pierzand controlul asupra vehiculului, in curba, releva primele elemente ale anchetei, informeaza Mediafax. In curs de actualizare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )