Libnet.ro
UNICEF

20:15

Soferul care a spulberat doi tineri pe o trecere de pietoni din Craiova era drogat

Antena3 Antena3,
Soferul care a spulberat doi tineri pe o trecere de pietoni din Craiova era drogat

Drogurile i-au tulburat mintea, el a ucis doua vieti. Soferul care a spulberat doi rapperi pe o trecere de pietoni din Craiova era drogat in noaptea accidentului. Dodo Joint, nepotul unui afacerist din oras,. continuă pe Antena3

Urmarire ca in filme pe apa: doi tineri din Tudor Vladimirescu, opriti cu focuri de arma de Politia Deltei

S-a intamplat miercuri dupa amiaza, pe canalul Sontea din Delta Dunarii. Pentru ca cei doi tineri din ambarcatiunea cu motor au refuzat sa opreasca la semnalele politistilor, acestia au tras un foc de avertisment.

Doi tineri scriitori vranceni isi lanseaza cartile la Biblioteca Judeteana

Cei doi autori Marina Raluca Baciu si Sebastian Ionel Dogaru sunt membri ai Cenaclului literar Duiliu Zamfirescu iar volumele de poezie vor fi prezentate de Gheorghe Andrei Neagu, presedinte al Asociatiei culturale Duiliu Zamfirescu si Gheorghe A. Stroia poet, prozator si critic literar.

Doi tineri tulceni sunt judecati in stare de arest preventiv pentru ca vroiau sa vanda etnobotanice

Lucian Gheorghe 24 de ani) si Octavian Daniel Gheorghe 23 de ani) din municipiul Tulcea au fost trimisi in judecata in stare de arest preventiv pentru ca detineau etnobotanice pe care urmau sa le vanda in municipiu.

Doi cetateni arabi, expulzati din Romania.

Doi cetateni arabi au fost expulzati din Romania, transmite Realitatea TV. Ei sunt suspecti ca finantau grupari teroriste care actionau in Orientul Mijlociu In curs de actualizare.

Sondaj BBC: Afla care este cea mai populara tara din lume.

Germania este cea mai populara tara din lume. Potrivit unui sondaj BBC, pe urmatoarele pozitii in topul destinatiilor preferate de turisti se afla Canada si Marea Britanie, informeaza Mediafax. Pe primul loc in clasament se afla Germania. 59% dintre cei chestionati au avut cuvinte de lauda la adresa acestei tari. Canada ocupa locul doi urmata de Marea Britanie. Prezenta Regatului Unit pe pozitia a treia a clasamentului poate fi explicata prin gazduirea Jocurilor Olimpice de anul trecut, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,201 seconds )