Libnet.ro
UNICEF

16:00

De ce la Sofia se circula mai bine decat la Bucuresti.

România Liberă România Liberă,
De ce la Sofia se circula mai bine decat la Bucuresti.

Jumatate din populatia Capitalei detine un autovehicul, o cifra apropiata de media existenta in UE. Din pacate, in defavoarea noastra sunt infrastructura de transport in comun, dar si cea care priveste starea soselelor, ambele deficitare. In Bucuresti existau 471 de masini la mia de locuitori in 2012, potrivit unui studiu realizat de Consiliul Concurentei, ceea ce inseamna ca aproape unu din doi bucuresteni detine o masina. Aceasta rata de motorizare din Bucuresti este comparabila cu media UE, . continuă pe România Liberă

PSD: Rezultatele guvernarii USL sunt deja mult mai bune decat tot ce a obtinut guvernarea PDL

Purtatorul de cuvant al PSD, europarlamentarul Catalin Ivan, sustine ca rezultatele guvernarii USL sunt deja mult mai bune decat ceea ce a reusit sa obtina guvernarea PDL. El a declarat, vineri, intr-o .

Bolile cardiovasculare ii omoara pe romani mai mult decat cancerul. La fiecare 30 de secunde, un roman moare de inima

Bolile cardiovasculare ii omoara pe romani mai mult decat cancerul. Principala cauza de deces in Romania ramane cea cardiovasculara, chiar daca patologia cardiovasculara a inregistrat progrese in ultimii.

Funny! Inna, Kylie Minogue si costumul buclucas! Cine arata mai bine?

O situatie amuzanta cel putin pentru noi a aparut in cursul zilei de azi. Kylie Minogue a postat acum cateva ore pe contul sau de Facebook o poza din backstage alaturi de o parte dintre dansatoarele sale. Pana aici nimic neobisnuit. Insa ce legatura are Inna de apare in titlul de mai sus? Acum va .

Padurile Romaniei sunt defrisate pentru export. Jumatate din copacii taiati sunt transformati in cherestea

Avem lemn mult, insa nu stim ce sa facem cu el. Aproximativ jumatate din copacii taiati in Romania sunt transformati in cherestea si o parte semnificativa pleaca la export. Pretul atractiv si lemnul din.

Este cel mai bine platit artist de hip-hop, cu 50 de milioane de dolari intr-un an

Este de cativa ani buni in topurile muzicale, asa ca nu e de mirare ca este si cel mai bine platit.

Nepotul lui Mandela anunta ca bunicul sau se simte mult mai bine

Nepotul lui Nelson Mandela, Mbuso Mandela, a anuntat ca bunicul sau sta asezat si se simte mult mai bine, fiind inconjurat familie. Sta asezat si priveste in jur. ii tinem companie, a.

Mourinho are mandrie: Decat sa ajung in Liga Europa, mai bine sa fiu eliminat. La Bucuresti nu ne convine egalul

Londonezii au remizat in ultima etapa de campionat, 1-1 pe terenul lui Tottenham, si sosesc la Bucuresti cu gandul de a recupera punctele pierdute in Liga Campionilor, contra celor de la Basel.

Rulaj cu 70% mai mare decat marti

Lichiditatea in sedinta de tranzactionare de ieri a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost de circa 34,57 milioane lei 7,73 milioane euro), cu aproape 70% peste rulajul de marti, cand investitorii au tranzactionat de 20,38 milioane lei 4,56 milioane euro).

Comunicat de presa: Sectorul public si sectorul ONG, mai bine pregatite pentru fondurile UE 2014-2020

Asociatia Actori Europeni, in parteneriat cu Asociatia Eurocentrica au derulat, timp de zece luni, in Bucuresti, proiectul Instruire, metodologie si platforma de informare si pregatire a Coalitiei pentru programare POS DRU, care a avut ca scop cresterea capacitatii proprii a celor doua organizatii de a colabora cu administratia publica, in vederea obtinerii unor imbunatatiri structurale si de proces ale managementului ciclului de politici publice privind fondurile si instrumentele de coeziune si structurale.

Actiunile FP continua sa creasca si ajung sa fie mai scumpe decat SIF-urile

Bursa a incheiat sedinta de vineri in stagnare si a ramas la cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani, intr-o piata unde actiunile Fondului Proprietatea FP) au stabilit un nou maxim istorc in primele minute de tranzactionare si, totodata, au asigurat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )