Libnet.ro
UNICEF

12:00

Solistii Operei din Constanta, implicati intr-un accident in Arad. O persoana a murit

Antena3 Antena3,
Solistii Operei din Constanta, implicati intr-un accident in Arad. O persoana a murit

O persoana a murit si alte trei au fost ranite, luni dimineata, intr-un accident produs pe DN 7, in localitatea aradeana Mandruloc, dupa ce autoturismul in care erau s-a ciocnit cu un autocar in care se. continuă pe Antena3

Artistii Operei Constanta, implicati intr-un accident grav

O persoana a murit si alte trei au fost ranite, ieri, intr-un accident produs pe DN 7, in localitatea aradeana Mandruloc, dupa ce autoturismul in care erau s-a ciocnit cu un autocar in care se aflau angajati ai Operei din Constanta, care se intorceau dintr-un turneu in Germania.

Arad: Autocar al Operei din Constanta, implicat intr-un accident. O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite

Un accident grav luni dimineata pe Drumul National 7, in judetul Arad. Un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit un autocar. in urma impactului, o persoana a murit iar alte trei au fost transportate la.

Masina dintr-un alai de nunta din Timis, implicata intr-un accident rutier: Cinci persoane, intre care un copil, au fost ranite

O masina, parte din alaiul unei nunti a fost lovita, sambata, in comuna timiseana Giroc, cinci persoane ajungand la spital, potrivit Mediafax. Accidentul a avut loc sambata dupa-amiaza cand masina in.

Daniela Vladescu, directoarea Operei din Constanta, despre accidentul mortal in care a fost implicat autocarul cu artisti: Am avut mare noroc ca am scapat teferi

Artisti ai Operei din Constanta au fost implicati in dimineata de luni, 8 septembrie, intr-un accident soldat cu moartea unei persoane si ranirea altor trei. Ei se intorceau din Germania, unde fusesera in turneu.

Protestatari anti-gaze de sist bauti si drogati, implicati intr-un grav accident

Cinci tineri din Barlad, cu varsta cuprinsa intre 17 si 20 de ani, participanti la festivalul manifest din Puiesti, au fost implicati intr-un grav accident rutier in centrul satului. Unul dintre ei este in stare foarte grava, la Reanimare.

Trei autovehicule, implicate intr-un accident in Vrancea: O femeie si copilul ei si-au pierdut viata

O femeie si fiul acesteia au murit, duminica, intr-un accident rutier produs pe DN 2, alte trei persoane fiind grav ranite, scrie Mediafax. in accident au fost implicate trei autovehicule, o masina, o dubita.

Unul dintre tiganii care a batut un student in vara in mijlocul Clujului a murit intr-un accident de circulatie

Romul violent din Nimigea care l-a lasat in urma cu doua luni pe un student intr-o balta de sange in centrul orasului Cluj-Napoca a murit joi noaptea intr-un accident de circulatie petrecut in localitatea clujeana Fundatura. Acesta a intrat cu masina intr-un cap de podet.

Barbatul care a intrat cu masina in cinci pietoni, pe un trotuar din Constanta, adus la Bucuresti

Barbatul care a intrat, joi, intr-un grup de pietoni, in apropierea unei intersectii din Constanta, dup ce i s-a facut rau la volan, a fost adus, vineri, la Spitalul Universitar din Capitala, pentru tratament de specialitate, informeaza Mediafax.

Costoiu: Universitatea Ovidius din Constanta se afla sub supravegherea MEN timp de trei ani

Din aceasta toamna, Universitatea Ovidius din Constanta intra sub supravegherea speciala a Ministerului Educatiei Nationale, a declarat, pentru Agerpres, ministrul delegat pentru invatamant Superior, Mihnea Costoiu.

Tragedie pe E85, in Vrancea. O mama si copilul ei de 7 ani au murit intr-un accident cumplit. Alti 4 oameni, in stare grava la spital

Un accident in lant a dus la o tragedie fara margini pe drumul european 85 in judetul Vrancea. O mama si copilul ei de 7 ani au murit la scurt timp dupa impact. Alti patru oameni, dintre care doi copii, au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )