Libnet.ro
UNICEF

20:00

Solutii pentru votul din diaspora: 1.000 de sectii de votare, proteste si voluntari

România Liberă România Liberă,
Solutii pentru votul din diaspora: 1.000 de sectii de votare, proteste si voluntari

Romanii din diaspora vin cu solutii concrete pentru ca pe 16 noiembrie sa poata vota in conditii normale, dar promit ca vor manifesta in strada duminica pentru ca autoritatile romane sa le auda propunerile. continuă pe România Liberă

Ce se va intampla cu votul din DIASPORA in turul doi. MAE si BEC se intalnesc azi pentru a discuta

Membrii Biroului Electoral Central se intalnesc astazi cu Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean. Acestia vor discuta despre remedierea problemelor aparute la votul din diaspora la alegerile prezidentiale.

Ce s-a intamplat cu votul din DIASPORA. Mii de romani NU au putut sa isi exercite dreptul

Mii de romani din diaspora nu au reusit sa voteze din cauza masurilor suplimentare luate de Autoritatea Electorala Centrala si care au ingreunat votul. Conationalii stabiliti in strainatate au plecat.

Victor Ponta, despre votul din diaspora: Pe 16 noiembrie nu va mai exista niciun incident la vot. Este posibil sa se suplimentam numarul cabinelorde vot. Ministrul de externe garanteaza cu functia

Victor Ponta: Orice cetatean roman, oriunde ar fi, trebuie sa-si exercite votul. Este inadmisibil ca niciun cetatean sa nu isi poata exercita votul. Vom face tot ce tine de guvern si de MAE pentru ca disfunctionalitatile care au avut loc aseara sa nu se mai intample pe 16 noiembrie.

Victor Ponta, despre votul din diaspora: Pe 16 noiembrie nu va mai exista niciun incident la vot. Este posibil sa suplimentam numarul cabinelorde vot. Ministrul de externe garanteaza cu functia

Victor Ponta: Orice cetatean roman, oriunde ar fi, trebuie sa-si exercite votul. Este inadmisibil ca niciun cetatean sa nu isi poata exercita votul. Vom face tot ce tine de guvern si de MAE pentru ca disfunctionalitatile care au avut loc aseara sa nu se mai intample pe 16 noiembrie.

Declaratia pe propria raspundere pentru votantii din diaspora, postata pe site-urile MAE si BEC

Ministerul Afacerilor Externe transmite ca declaratia pe propria raspundere necesara pentru romanii care voteaza in strainatate este disponibila atat pe site-ul institutiei, cat si pe cel al Biroului Electoral Central, reamintind ca formularul poate fi completat inainte de intrarea in sectia de votare, unde va fi doar semnat.

Votul din diaspora, reevaluat

Ministrul de Externe sustine ca a cerut simplificarea declaratiei pe propria raspundere si suplimentarea sectiilor de vot, respectiv a numarului de diplomati, pentru ca in turul II sa fie evitate cozile infernale. Totusi, Executivul nu a avut o reactie convingatoare la acuzatiile extrem de grave aduse luni de seful unei comisii a Parlamentului german.

MAE si BEC au publicat declaratia pe propria raspundere pentru votantii din diaspora

MAE anunta ca declaratia pe propria raspundere necesara pentru romanii care voteaza in strainatate este disponibila atat pe site-ul institutiei, cat si pe cel al Biroului Electoral Central. Formularul.

Liviu Dragnea, declaratii in absenta lui Victor Ponta: a dat vina pe Autoritatea Electorala Permanenta, Biroul Electoral si STS pentru dezastrul din diaspora

Vicepremierul Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD, a sustinut duminica seara, intr-o declaratie sustinuta la sediul partidului, in absenta lui Victor Ponta, ca, in ceea ce priveste organizarea alegerilor, Guvernul se ocupa doar cu securizarea procesului electoral si ca situatia din strainatate s-a datorat faptului ca Autoritatea Electorala Permanenta, Biroul Electoral Central si STS au dorit ca toate declaratiile pe propria raspundere sa fie completate.

Liviu Dragnea, declaratii in absenta lui Victor Ponta: A dat vina pe Autoritatea Electorala Permanenta, Biroul Electoral Central si STS pentru dezastrul din diaspora

Vicepremierul Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD, a sustinut duminica seara, intr-o declaratie sustinuta la sediul partidului, in absenta lui Victor Ponta, ca, in ceea ce priveste organizarea alegerilor, Guvernul se ocupa doar de securizarea procesului electoral si ca situatia din strainatate s-a datorat faptului ca Autoritatea Electorala Permanenta, Biroul Electoral Central si STS au dorit ca toate declaratiile pe propria raspundere sa fie completate.

ACL Cluj depune plangere penala impotriva premierului Ponta, pentru votul in diaspora

ACL Cluj va depune o plangere penala impotriva premierului Victor Ponta, pe care il acuza de impiedicare a exercitarii drepturilor electorale in diaspora, unde nu au existat stampile suficiente, iar oamenii au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2194 seconds )