Libnet.ro
UNICEF

15:30

Sonae Sierra a inregistrat un profit net de 47,8 milioane de euro in prima jumatate a anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sonae Sierra a inregistrat un profit net de 47,8 milioane de euro in prima jumatate a anului

Sonae Sierra, compania internationala specializata in centre comerciale, a realizat in prima jumatate a acestui an un profit net de 47,8 milioane de euro, rezultat pozitiv marcat si de continuarea cre and sterii rezultatelor opera and tionale, ca and si de intarirea orientarii interna and tionale a Companiei, prin intrarea pe pia and ta din China and si prima investi and tie proprie in Maroc, informeaza un comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

UniCredit Tiriac, profit net de 106,7 milioane lei in primul semestru

UniCredit and Tiriac Bank a inregistrat un profit net consolidat de 106,7 milioane lei 23,9 milioane euro) in primele and sase luni ale anului 2014, dupa interesul minoritar, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

UniCredit Tiriac Bank a obtinut un profit net consolidat de 23,9 milioane euro

UniCredit Tiriac Bank a inregistrat un profit net consolidat de 106,7 milioane lei 23,9 milioane euro) in primele sase luni ale anului 2014, dupa interesul minoritar, potrivit unui comunicat al bancii.

Profit de 212,1 milioane lei pentru Banca Transilvania, in primul semestru

Banca Transilvania a inregistrat in primul semestru un profit brut de 246,1 milioane lei, mai mare cu 17,5% fata de aceeasi perioada a anului 2013, respectiv un profit net de 212,1 milioane lei, potrivit unui comunicat al bancii.

Cemacon: Primul semestru cu profit net din ultimii trei ani

Producatorul autohton de sisteme de zidarii ceramice Cemacon a obtinut in primul semestru un profit net de 2,27 milioane lei, acesta fiind, pentru companie, cel dintai semestru cu profit net din ultimii trei ani, potrivit unui comunicat trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )