Libnet.ro
UNICEF

01:05

SONDAJDoar un roman din trei va merge sigur la vot pentru revizuirea Constitutiei

Adevărul Adevărul,
SONDAJDoar un roman din trei va merge sigur la vot pentru revizuirea Constitutiei

Potrivit unei cercetari INSCOP Research, 31,5% din respondenti se vor prezenta cu siguranta la urne, in luna mai, pentru europarlamentare si pentru referendumul constitutional. Pentru validarea referendumuluie nevoie insa de atingerea pragului de 50%+1 din numarul total al alegatorilor inscrisi pe listele electorale. continuă pe Adevărul

VIDEOSTORY Cum se scrie Cel mai frumos roman din lume la Unteatru

Va asteptam la teatru si la Unteatru pentru ca aici este unul dintre. nu singurele, dar cumva locuri unde se mai face teatru de calitate. Sunt tot felul de spatii independente unde merg oamenii sa faca teatru ca sa castige bani. In locul asta noi venim sa facem teatru - este invitatia lansata de actrita Nicoleta Lefter, care joaca alaturi de Ionut Grama in Cel mai frumos roman din lume, una dintre cele mai noi premiere ale Teatrului Unteatru.

Cum subventioneaza fiecare roman din buzunarul propriu economiile Bulgariei, Ungariei si Serbiei

Efect pervers al certificatelor verzi: pretul energiei a scazut datorita stimulentelor pentru energie regenerabila, ceea ce impulsioneaza exportul de electricitate mai ieftina in Ungaria, Bulgaria si Serbia. Insa facturile raman la fel de mari pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )