Libnet.ro
UNICEF

23:00

Sondajele arata un vot strans inaintea referendumului din Grecia

Adevărul Adevărul,
Sondajele arata un vot strans inaintea referendumului din Grecia

Tabere rivale din Grecia vor tine demonstratii mari in Atena, cu putin timp inainte de referendumul anuntat duminica, 5 iulie. Se pare ca prim-ministrul grec Alexis Tsipras va participa la un protest care sustine votul negativ, impotriva masurilor de austeritate dictate de creditorii tarii. Cu doar doua zile inainte de referendum, votul pare strans, sondajele aratand ca 44,8% din cetateni vor vota Da, iar 43,4% vor vota Nu. continuă pe Adevărul

Fluctuatii in Europa, in asteptarea referendumului din Grecia

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au fluctuat ieri, investitorii din regiune asteptand rezultatul referendumului programat in Grecia, la finele acestei saptamani, pe marginea propunerilor creditorilor.

LIVETEXT Criza din Grecia. Judecatorii decid soarta referendumului, dar bancile raman fara lichiditati. PayPal si-a incetat operatiunile elene

Un nou sondaj privind rezultatul referendumului de duminica din Grecia, prin care alegatorii sunt chemati sa spuna daca accepta sau resping propunerile de la creditorii internationali, arata un usor avantaj pentru da - 44,8%, in timp ce nu ar raspunde 43,4%. Astazi, judecatorii instantei supreme din Grecia vor decide daca referendumul a fost contestat legal, dar economia tarii pare deja in pragul imploziei: bancile mai au rezerve de circa 500 milioane euro, potrivit The Telegraph. 28: Valdis Dombrovskis, vice-presedinte al Comisiei Europene, a spus intr-un interviu pentru ziarul german Die Welt ca intrebarea de la referendumul grec nu este corecta nici din punct de vedere legal, nici factual11. 16: Reportaj Reuters in Grecia in randul oamenilor de afaceri: Fiecare zi e ca o duminica. Telefoanele nu mai suna. Venim la birou si stam fara sa facem nimic. Economia greaca e ravasita din momentul in care Guvernul Tsipras a impus controlul capitalului si a inchis bancile10. 36: PayPal si-a incetat operatiunile din Grecia din cauza impunerii de catre Guvernul Tsipras a controlului capitalurilor sursa: Quartz)Urmareste pe HotNews. ro cele mai importante momente ale zilei din Grecia.

Tendinta de apreciere a euro fata de dolar, pe fondul datelor din SUA si apropierii referendumului din Grecia

Dupa volumul modest consemnat in prima sedinta a lunii, primele ore ale sedintei de marti au ilustrat aceeasi stare de dezinteres pentru derivate.

Banca Angliei: Criza din Grecia submineaza perspectiva stabilitatii financiare

Criza din Grecia submineaza perspectiva stabilitatii financiare, avertizeaza Banca Angliei in raportul bianual publicat miercuri, in care se arata ca institutia a colaborat cu institutiile europene similare la.

Klaus Iohannis, declaratii pe tema crizei din Grecia. Ce s-ar putea intampla cu Romania, daca Grecia iese din UE

Klaus Iohannis spune ca, daca criza din Grecia va continua, vor fi afectate si Romania, si Uniunea Europeana, si NATO, adaugand ca nu crede ca cineva este atat de naiv incat sa creada ca iesirea.

Anuntul facut de vecinii bulgari, referitor la criza din Grecia: Suntem PREGATITI

Criza financiara din Grecia nu va avea consecinte grave asupra sectorului financiar din Bulgaria, anunta ministrul de Externe al Bulgariei, Daniel Mitov. Grecia este extrem de importanta pentru noi, ca.

Curtea suprema administrativa din Grecia a decis: Referendumul privind masurile de austeritate propuse de creditori este constitutional

Referendumul programat duminica in Grecia cu privire la conditiile negociate cu creditorii internationali este constitutional, a decis vineri Curtea suprema administrativa din Grecia, informeaza The New York.

BCE va extinde catre Bulgaria o facilitate de finantare a bancilor, pe fondul crizei din Grecia

Banca Centrala Europeana BCE) va extinde catre Bulgaria o facilitate de finantare a bancilor, in schimbul unor garantii, si este gata sa asiste si alte tari din regiune sa evite contagiunea din Grecia, au declarat persoane apropiate situatiei, citate.

Biserica Ortodoxa din Grecia se alatura taberei care sustine acceptarea conditiilor impuse de creditori, cu patru zile inainte de referendum

Arhiepiscopul Ieronim al II-lea al Atenei, primatul Bisericii Ortodoxe din Grecia, sustine acceptarea conditiilor impuse de creditorii internationali Greciei, cu patru zile inainte de referendumul care decide soarta.

Daca criza din Grecia continua, situatia ne va afecta pe toti

Daca criza din Grecia continua si nu se gaseste o solutie, atunci situatia dificila de acolo ne va afecta pe toti, si pe noi, Romania, si pe noi, UE, si pe noi, NATO, a declarat ieri presedintele Klaus Iohannis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )