Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sony PlayStation 4 e cea mai de succes consola next-gen: Primele 20 de milioane de unitati vandute

Playtech Playtech,
Sony PlayStation 4 e cea mai de succes consola next-gen: Primele 20 de milioane de unitati vandute

Sony a anuntat ca pe 1 martie 2015 vanzarile totale de console PlayStation 4 PS4) au depasit 20,2 milioane de unitati la nivel global. Sony PS4 ramane astfel platforma cu cea mai rapida evolutie dintre toate consolele PlayStation de pana acum. Pe piata, in acest moment, vorbim despre Sony PS4 si Xbox One de la []. continuă pe Playtech

VIDEOFOTO: Xperia Z4 - Cea mai subtire si usoara tableta de 10 inch din lume

Xperia Z4 are doar 389 de grame si doar 6,1 mm grosime. Este cea mai usoara si cea mai subtire tableta de 10 inch din lume. in plus, gadget-ul are o autonomie impresionanta. Poate reda 17 ore in continuu filme la o rezolutie 2K, potrivit site-ului companiei sonymobile. com.

Cea mai batrana persoana in viata, despre secretul longevitatii sale: Si eu ma intreb care e

Cea mai batrana persoana din lume spune ca 117 ani viata nu este chiar asa de mult pe cat se presupune, relateaza CBS News. Misao Okawa, fiica unui producator de kimono-uri, a facut acest.

VIDEO Cea mai batrana mama vrea sa fie bunica: Nu e imposibil

La aproape 77 de ani, Adriana Iliescu, cea mai varstnica mama din Romania, viseaza la ziua in care Eliza, fata ei in varsta de 10 ani, o va face bunica.

Vezi cum arata cea mai mica forma de viata de pe Terra

Oamenii de stiinta din California au facut o descoperire revolutionara. Daca pana acum se stia ca bacteriile sunt cele mai mici forme de viata de pe Pamant, cercetatorii de la Laboratorului National Lawrence Berkeley, au realizat primele imagini cu o specie noua de bacterii numite ultra-mici, care ar putea reprezenta cea mai mica forma de viata de pe Pamant, potrivit huffingtonpost. com.

Cea mai mica forma de viata de pe Pamant a fost descoperita - o bacterie ultra-mica

Cea mai mica forma de viata de pe Pamant a fost descoperita de catre oamenii de stiinta, aceasta fiind o bacterie minuscula, informeaza businessinsider. com. Bacteriile descoperite de oamenii de stiinta.

Ponta: in contextul situatiei regionale, Romania a ramas cea mai stabila tara

Premierul Victor Ponta a afirmat marti seara, ca in contextul regional actual, Romania a ramas cea mai stabila tara din regiune, atat din punct de vedere economic, cat si militar si politic. El a.

Ponta: Cea mai mare provocare pentru Guvern, dupa relaxarea fiscala, e modificarea salarizarii bugetarilor

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, intr-o emisiune televizata, ca cea mai mare provocare a Guvernului, dupa relaxarea fiscala, o reprezinta realizarea unui nou mod de salarizare in domeniul .

Ponta: Cea mai mare provocare, dupa relaxarea fiscala, e modificarea salarizarii bugetarilor

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, intr-o emisiune televizata, ca cea mai mare provocare a Guvernului, dupa relaxarea fiscala, o reprezinta realizarea unui nou mod de salarizare in domeniul bugetar, lucru pe care acesta il garanteaza ca si prim ministru.

Cat costa cea mai scumpa ciocolata din lume

Daca vreti sa degustati cea mai fina ciocolata din lume, trebuie sa faceti economii, pentru ca nu oricine isi poate permite aceasta delicatesa. Toak este numele celui mai scump desert de acest fel din lume, vandut in numai cateva magazine exclusiviste din lume.

Victor Ponta, dupa sedinta CSAT: Climat fff eficient, constructiv si civilizat/ Romania este cea mai stabila si sigura tara din regiune

Premierul Victor Ponta a scris, la finalul primei sedinte a CSAT din acest an, ca reuniunea a avut loc intr-un climat foarte eficient, constructiv si civilizat. El a adaugat ca Romania este cea mai stabila si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )