Libnet.ro
UNICEF

22:30

Sony a prezentat Xperia Z5 Premium, primul smartphone 4K din lume

Hotnews Hotnews,
 Sony a prezentat Xperia Z5 Premium, primul smartphone 4K din lume

Sony a prezentat la targul IFA Berlin, Xperia Z5 Premium, primul smartphone din lume cu tehnologia 4K. Modelul va ajunge pe piata in noiembrie, are ecran de 5,5 inci, iar rezolutia este 3840 x 2160 pixeli, 806 ppi. Un minus este ca telefonul cantareste 180 de grame, iar pretul nu a fost comunicat, insa nu va fi mic. Compania a prezentat si Z5, cu ecran de 5,2 inci, dar si Xperia Z5 Compact, cu ecran de 4,6 inci. continuă pe Hotnews

Cele mai frumoase veliere din lume revin la Constanta

Regata Marilor Veliere, una dintre cele mai spectaculoase intreceri maritime din lume, revine la Constanta. Pentru prima data, evenimentul a fost organizat in mai 2014. Acum, o noua editie va include, din nou, porturile din Marea Neagra, inclusiv Constanta.

Bono, cel mai bogat star pop-rock din lume. Ce avere are cantaretul

Bono, solistul trupei irlandeze U2, a devenit cel mai bogat star pop-rock din lume, gratie actiunilor pe care le detine in compania ce administreaza reteaua de socializare Facebook.

BBC: Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi, printre cele 7 teatre din lume care iti taie respiratia

Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi a fost nominalizat pe lista scurta a BBC a celor mai frumoase teatre din lume. Conform jurnalistilor britanici, teatrul moldovean este o adevarata o veritabila bi.

Cine este cel mai bogat tanar din lume

Marck Zuckerberg conduce detasat un top al celor mai bogati 20 de tineri cu varste de pana la 35 de ani realizat de firma de consultanta Wealth-X, din care reiese ca noua dintre acestia si-au construit singuri.

Una dintre cele mai mari descoperiri de gaze naturale din lume. Zacamantul este urias

Grupul italian Eni a descoperit un zacamant urias de gaze naturale in largul Egiptului, care ar putea avea rezerve de pana la 5,5 miliarde de barili echivalent de petrol, cele mai mari din Mediterana si unele.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )