Libnet.ro
UNICEF

09:15

Sorana Cirstea a PIERDUT in ultimul tur al calificarilor la US Open

România Liberă România Liberă,
Sorana Cirstea a PIERDUT in ultimul tur al calificarilor la US Open

Jucatoarea romanca Sorana Cirstea a fost invinsa de japoneza Maya Hibi, cu 6-4, 6-4, vineri, in ultimul tur al calificarilor pentru tabloul principal de simplu al turneului de tenis US Open, ultimul de Mare Slem al anului. continuă pe România Liberă

LIVE US Open: Sorana Cirstea in ultimul tur al calificarilor (dupa 18:00)

Sorana Cirstea se afla la o singura victorie distanta de calificarea pe tabloul principal de la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, unde ar deveni a sasea jucatoare din Romania aflata in competitie.

US Open: Sorana Cirstea a acces in turul trei al calificarilor/ Patricia Tig, eliminata

Jucatoarea Sorana Cirstea, locul 176 WTA, a acces, joi, in turul trei al calificarilor la US Open, ultimul Grand Slam al anului. Cirstea a invins-o in turul doi al calificarilor, cu scorul de 7-6 4), 2-6, 6-4, pe croata Donna Vekici, a 23-a favorita si locul 129 mondial. In schimb, Patricia Maria Tig, locul 116 WTA, a fost eliminata in turul doi al calificarilor de la US Open.

Sorana Cirstea a acces in turul trei al calificarilor, la US Open

Jucatoarea Sorana Cirstea, locul 176 WTA, a acces, joi, in turul trei al calificarilor la US Open, ultimul Grand Slam al anului, scrie Mediafax. Cirstea a invins-o in turul doi al.

Mayo Hibi, devoratoarea de romance, a mai facut o victima in calificarile de la US Open

Sorana Cirstea s-a aflat la o singura victorie distanta de calificarea pe tabloul principal de la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, unde a avut sansa de a deveni a sasea jucatoare din Romania aflata in competitie.

Sorana Cirstea la un pas de calificarea pe tabloul principal la US Open

Jucatoarea Sorana Cirstea s-a calificat, joi, in ultimul tur al calificarilor de la US Open, cel din urma turneu de Mare Slem al anului.

Turneul US Open: Sorana Cirstea a acces in turul trei al calificarilor

Jucatoarea Sorana Cirstea, locul 176 WTA, a acces, joi, in turul trei al calificarilor la US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Patricia Tig si Sorana Cirstea continua in calificari la US Open

Jucatoarele Patricia Tig si Sorana Cirstea au trecut de primul tur al calificarilor de la US Open.

Tenis: Sorana Cirstea si Patricia Tig, in turul al doilea al calificarilor la US Open

Jucatoarele romane de tenis Sorana Cirstea si Patricia Maria Tig au castigat, marti, meciurile din runda inaugurala a calificarilor pentru tabloul principal de simplu al turneului US Open, ultimul de Mare Slem al sezonului, gazduit de complexul Flushing Meadows din New York, scrie Agerpres.

Marius Copil a trecut de primul tur al calificarilor la US Open. Sorana Carstea si Patricia Tig joaca diseara in turul II

Marius Copil, cel mai bine clasat jucator roman in proba de simplu masculin, a trecut de primul tur de calificari la US Open in urma unei victorii importante in fata francezului Edouard Roger-Vasselin.

Simona Halep a decis sa faca o schimbare majora la US Open. Jucatoarea noastra incearca ceva total nou pentru cariera ei

Simona Halep n-a reusit pana acum sa castige niciun Grand Slem si are o ultima sansa in 2015, la US Open, turneu care incepe saptamana viitoare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2168 seconds )