Libnet.ro
UNICEF

08:00

Sorin Cartu, despre scrisoarea lui Gica Popescu: E mesajul unei persoane care si-a trait viata de fotbalist cu demnitate

B1 B1,
Sorin Cartu, despre scrisoarea lui Gica Popescu: E mesajul unei persoane care si-a trait viata de fotbalist cu demnitate

Antrenorul Sorin Cartu este de parere ca scrisoarea deschisa trimisa de Gica Popescu din inchisoare rerpezinta mesajul unei persoane care si-a trait viata de fotbalist cu deminitate, relateaza Mediafax. continuă pe B1

Scrisoarea lui Gica Popescu din inchisoare

Fostul international Gica Popescu a transmis opiniei publice primul sau mesaj din inchisoare prin intermediul agentiei MEDIAFAX, unul in care afirma ca se pregateste de cel mai greu meci al vietii. Gica Popescu a cerut liniste si mai putina patima din partea celor care solicita petitii pentru eliberarea sa.

Basescu, despre gratierea lui Gica Popescu: O campanie nejustificata.

Traian Basescu a declarat, marti seara, ca toata campanie pentru gratierea lui Gica Popescu este nejustificata, in contextul in care nici nu se poate vorbi despre o cerere scrisa in cast sens Eu v-as ruga, la fel cum subiectul e foarte actual pe anumite televiziuni, as vrea sa stiu, daca nu e cu pacat, daca a platit cineva banii pentru a se face astfel de campanii, pentru Becali, pentru Popescu. Mi se pare o campanie foarte puternica si nejustificata, a spus Basescu. Citeste si: Basescu: .

Traian Basescu, despre gratierea lui Gica Popescu: In acest mandat, nu am gratiat pe nimeni, nici macar pe motive umanitare. Am preferat sa respect judecatorul

Presedintele Traian Basescu a precizat marti seara, la intrebarile ziaristilor legate de solicitarile de gratiere a fostului fotbalist Gica Popescu, ca, daca in primul mandat a acordat putine gratieri, in cel prezent nu a acordat nici macar una, deoarece a preferat sa respecte judecatorul.

Scrisoare publica a lui Gica Popescu: Urmeaza cel mai greu meci al vietii.

Gica Popescu afirma, intr-o scrisoare ca multumeste pentru gandurile bune, dar ca asteapta motivarea deciziei instantei pentru stabili calea de urmat si ca se pregateste pentru cel mai greu meci al vietii, iar pentru asta are nevoie de mai putina patima si multa liniste, relateaza Mediafax. Scrisoarea lui Gica Popescu: Catre toti cei interesati Dragii mei, S-a discutat mult in aceste ultime zile despre mine. S-a dezbatut si mai mult. Au fost lansate subiecte si teme care nu au .

Scrisoarea lui Gica Popescu: Ma pregatesc pentru cel mai greu meci al vietii

Gheorghe Popescu a precizat, intr-o scrisoare, ca multumeste pentru gandurile bune, ca asteapta motivarea deciziei instantei pentru a stabili calea de urmat si ca se pregateste pentru cel mai greu meci al vietii, iar pentru asta are nevoie de mai putina patima si de multa liniste.

Scrisoarea lui Gica Popescu: Ma pregatesc pentru cel mai greu meci al vietii mele

Gheorghe Popescu a precizat, intr-o scrisoare, ca multumeste pentru gandurile bune, ca asteapta motivarea deciziei instantei pentru a stabili calea de urmat si ca se pregateste pentru cel mai greu meci al vietii, iar pentru asta are nevoie de mai putina patima si de multa liniste.

Scrisoarea lui Gica Popescu catre romani: Ma pregatesc pentru cel mai greu meci al vietii mele

Gheorghe Popescu a facut primele declaratii de cand a fost incarcerat. El a scris o scrisoare in care multumeste pentru gandurile bune ale romanilor. Fostul fotbalist, condamnat in dosarul Transferurilor la trei ani de inchisoare, mai arata ca asteapta motivarea deciziei instantei pentru a stabili calea de urmat si ca se pregateste pentru cel mai greu meci al vietii.

Traian Basescu, despre gratierea lui Gica Popescu: Mi se pare o campanie puternica si nejustificata. in al doilea mandat am eliminat functia gratierii (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a vorbit, marti seara, despre o posibila gratierea a luiGica Popescu, condamnat in dosarul Transferurilor. Nici nu i s-a scris. cererea). Eu v-as ruga, la fel cum.

Avocatul lui Gica Popescu: Nu am discutat despre gratiere.

Avocatul lui Gica Popescu, Petrut Ciobanu, a precizat, marti, ca pana in prezent nu a discutat cu fotbalistul daca o sa faca sau nu cerere de gratiere, relateaza Mediafax. Niciodata n-am discutat cu el daca sa faca sau nu o cerere de gratiere, a spus Ciobanu, care s-a declarat surprins de relatarile din presa referitoare la intentia lui Gica Popescu de a renunta la gratiere, avand in vedere ca nu s-a luat nicio decizie in acest sens. Ciobanu a explicat ca pana acum a avut o discutie .

Gica Popescu nu vrea sa fie gratiat

Avocatul lui Gica Popescu a vorbit, marti, despre posibilitatea ca fostul international sa depuna o cerere de gratiere presedintelui Romaniei, Traian Basescu. Reactia sa vine ca urmare dupa reactiilor subiective ale multor siteuri, posturi tv sau ziare care cer gratierea Baciului, intr-un mod subiectiv si care sfideaza decizia justitiei din Romania la adresa unei fapte penale.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2595 seconds )