Libnet.ro
UNICEF

16:30

Sorin Frunzaverde spune ca perchezitiile la locuinta sa vizeaza turul doi al alegerilor prezidentiale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sorin Frunzaverde spune ca perchezitiile la locuinta sa vizeaza turul doi al alegerilor prezidentiale

Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, la locuinta si la biroul caruia procurorii anticoruptie fac, asrazi dimineata, perchezitii, a declarat ca a fost informat ca ancheta ar avea legatura cu turul al doilea al alegerilor. continuă pe Wall-Street Ro

Ce a spus Sorin Frunzaverde despre perchezitiile DNA de la CJ Caras-Severin

Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, a declarat, joi, dupa terminarea perchezitiilor care au avut loc la sediul CJ, ca nu se poate vorbi de presiuni pe care le-ar fi exercitat asupra primarilor in timpul campaniei prezidentiale .

UPDATE Perchezitii la CJ Caras Severin si acasa presedintele institutiei, Sorin Frunzaverde. Seful CJ: Perchezitiile vizeaza turul doi al alegerilor prezidentiale

Procurorii fac, joi dimineata, perchezitii la sediul Consiliului Judetean Caras-Severin, in biroul presedintelui institutiei, Sorin Frunzaverde, si la locuinta acestuia, transmite Digi24. Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Ionesie Ghiorghioni, a fost arestat preventiv miercuri seara, fiind acuzat de trafic de influenta. UPDATE 1: Perchezitiile au loc in legatura cu turul al doilea al alegerilor prezidentiale, a declarat Frunzaverde pentru Mediafax.

Baronul Frunzaverde, despre perchezitiile DNA care il vizeaza: Pentru ce sa imi fie teama!? E vorba de turul doi al alegerilor prezidentiale

Procurorii structurii centrale a DNA au descins la Consiliul Judetean Caras-Severin si la locuinta presedintelui CJ Sorin Frunzaverde. Perchezitiile DNA l-au gasit pe Frunzaverde la Baile-Herculane, la o intalnire cu primarii si secretarii de primarii. Baronul de Caras a declarat pentru Adevarul ca perchezitiile vizeaza au legatura cu turul doi al alegerilor prezidentiale.

Perchezitii la CJ Caras Severin si acasa presedintele institutiei, Sorin Frunzaverde

Procurorii fac, joi dimineata, perchezitii la sediul Consiliului Judetean Caras-Severin, in biroul presedintelui institutiei, Sorin Frunzaverde, si la locuinta acestuia, transmite Digi24. Vicepresedintele Consiliului Judetean Caras Severin, Ionesie Ghiorghioni, a fost arestat preventiv miercuri seara, fiind acuzat de trafic de influenta.

Sorin Frunzaverde: Ce presiuni puteam face eu in al doilea tur al alegerile prezidentiale de anul trecut? Nu inteleg ce puteam face penal

Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului Judetean Caras-Severin, a decalarat dupa perchezitiile de joi de la sediul CJ, ca nu poate fi vorba despre presiuni exercitate de el asupra primarul in timpul campaniei.

Perchezitii la sediul CJ Caras-Severin si la locuinta presedintelui Sorin Frunzaverde

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie fac, joi dimineata, perchezitii la sediul Consiliului Judetean Caras-Severin, in biroul presedintelui institutiei, Sorin Frunzaverde, precum si la locuinta.

Perchezitii la sediul Consiliului Judetean Caras-Severin si la locuinta lui Sorin Frunzaverde

Procurorii DNA fac joi dimineata perchezitii la sediul Consiliului Judetean Caras-Severin, precum si la locuinta lui Sorin Frunzaverde, presedintele Consiliului, informeaza B1 TV. Contectat de B1 TV, Sorin.

Perchezitii la sediul CJ Caras-Severin si la locuinta presedintelui Sorin Frunzaverde

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie fac, astazi dimineata, perchezitii la sediul Consiliului Judetean Caras-Severin, in biroul presedintelui institutiei, Sorin Frunzaverde, precum si la locuinta acestuia din municipiul Resita.

Perchezitii la sediul CJ Caras-Severin si la locuinta presedintelui institutiei, Sorin Frunzaverde

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie fac, in aceasta dimineata, perchezitii la sediul Consiliului Judetean Caras-Severin, in biroul presedintelui institutiei, Sorin Frunzaverde, precum si la locuinta acestuia din municipiul Resita, transmit surse din presa.

Ancheta DNA la CJ Caras-Severin. Este vizat seful CJ, Sorin Frunzaverde. Vicele CJ marturisea: Sunt urmarit cu safu. Scapa cine poate

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie fac, joi dimineata, perchezitii la sediul Consiliului Judetean Caras-Severin, in biroul presedintelui institutiei, Sorin Frunzaverde, locuinta acestuia din municipiul Resita si la o locatie unde se tin conferinte politice, nunti, botezuri si inmormantari,conform unor surse judiciare. Sorin Frunzaverde nu este de gasit nici acasa, nici la sediul Consiliului Judetean.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )