Libnet.ro
UNICEF

14:00

Sorin Grindeanu, despre ordonanta privind gratierea: Ce i-a cerut premierul ministrului Justitiei

B1 B1,
Sorin Grindeanu, despre ordonanta privind gratierea: Ce i-a cerut premierul ministrului Justitiei

Premierul Sorin Grindeanu a declarat duminica seara ca i-a cerut ministrului Justitiei, Florin Iordache, sa-i prezinte concluziile la care se va ajunge dupa dezbaterea publica privind gratierea si modificarea Co. continuă pe B1

Doina Pana (PSD): Ordonanta privind gratierea nu rezolva suprapopularea din inchisori; vom veni cu un pachet de legi

Deputatul Doina Pana, vicepresedinte PSD, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Bistrita, ca ordonanta privind gratierea nu va rezolva problema suprapopularii inchisorilor si ca se pregateste un pachet de masuri legislative care sa previna sanctiunile anuntate din partea CEDO, transmite Agerpres. Intrebata de ce nu s-a iesit cu pachetul complet de masuri, fostul ministru a raspuns ca Guvernul a fost ocupat cu stabilirea bugetului de stat pentru anul in curs.

Un nou protest in fata Prefecturii din Suceava fata de proiectele de ordonanta privind gratierea si modificarea Codului Penal

Sucevenii vor iesi din nou in strada pentru a protesta fata de proiectele de ordonanta privind gratierea si modificarea Codului Penal. Acestia se vor aduna incepand cu ora 17. 00, la Prefectura Suceava.

Florin Iordache despre Ordonantele privind gratierea si modificarea Codurilor Penale: Le-am scris eu si consiliera mea. Le-am sustinut ca deputat, mi le-am asumat ca ministru

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat, referitor la cele doua proiecte de Ordonanta de Urgenta privind gratierea si modificarea Codurilor Penale care vizeaza inclusiv o amnistie mascata) ca le-a scris impreuna cu consiliera sa si ca le-a sustinut si in perioada in care era deputat, iar acum si le asuma ca ministru. Ministerul Justitiei va organiza, luni, o dezbatere pe tema celor doua proiecte de ordonanta, la care presa nu are acces. Ora 14:15: Ministerul Justitiei a anuntat sambata ca permite accesul presei la dezbaterea privind ordonantele de gratiere si de modificare a Codurilor, dupa ce, initial, anuntase ca presa nu va avea acces. Accesul presei va fi permis fara camere de filmat, din lipsa de spatiu, spun reprezentantii Ministerului.

Florin Iordache, despre ordonantele privind gratierea: Le-am scris eu si consiliera mea

ACTUALIZARE 13:55 Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat referitor la cele doua proiecte de Ordonanta de Urgenta privind gratierea si modificarea Codurilor, ca le-a scris impreuna cu consiliera sa si ca le-a sustinut si in perioada in care era deputat, iar acum si le asuma ca ministru, potrivit Hotnews. ro.

Sorin Grindeanu la Antena 3: Gratierea e in programul de guvernare - respect pentru cetatean. Nu mi-e clar ce va propune Florin Iordache

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, duminica seara, la Antena 3, ca, deocamdata, nu ii este foarte clar ce solutie va adopta Ministerul Justitiei pe tema gratierii, spunand ca asteapta propunerile venite de la Florin Iordache, potrivit News. ro. Sorin Grindeanu a sustinut insa ca gratierea exista in programul de guvernare al PSD, la capitolul privind respectul pentru cetatean si in ideea unui sistem judiciar normal.

Premierul Sorin Grindeanu, de la ora 19.00, la Antena 3

Premierul Sorin Grindeanu este invitat, de la ora 19. 00, la Antena 3, pentru a vorbi despre cele doua ordonante privind gratierea si modificarile Codului Penal si de Procedura Penala, precum si despre bugetul pe 2017.

Grindeanu, despre gratiere: Ministrul Justitiei sa vina cu solutia cea mai buna. Nu vreau sa ma antepronunt

Premierul Sorin Grindeanu este invitat, de la ora 19. 00, la Antena 3, pentru a vorbi despre cele doua ordonante privind gratierea si modificarile Codului Penal si de Procedura Penala, precum si despre bugetul pe 2017.

Surse: Guvernul Grindeanu NU renunta la Ordonantele privind gratierea si amnistia. Ministrul Iordache ia in calcul asumarea raspunderii in Parlament (VIDEO)

Guvernul Grindeanu nu vrea sa renunte la Ordonantele de Urgenta privind amnistia si gratierea, iar ministrul Justitiei, Florin Iordache, ia in calcul inclusiv asumarea raspunderii in Parlament,.

Liviu Dragnea, despre ordonanta gratierii: N-am inteles nici eu foarte mult ce vrea Guvernul sa faca

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ca cele doua ordonante de urgenta privind gratierea si modificarea Codurilor Penale sunt responsabilitatea premierului si a ministrului Justitiei Guvernului, cu care nu a discutat despre acest subiect.

Sorin GRINDEANU il CRITICA pe Klaus IOHANNIS pentru prezenta la proteste: Este o ABORDARE GRESITA din partea Administratiei Prezidentiale

Premierul Sorin Grindeanu a vorbit duminica, in cadrul unei emisiuni televizate, despre prezenta in strada de saptamana trecuta a presedintelui Klaus Iohannis. Acesta a mers in mijlocul.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )