Libnet.ro
UNICEF

23:00

Sorin Grindeanu, ministrul Comunicatiilor: Am cerut in instanta suspendarea platii a 100 de milioane de lei pentru licente Microsoft/Vom denunta contractul daca instanta decide ca sunt nereguli

Hotnews Hotnews,
 Sorin Grindeanu, ministrul Comunicatiilor: Am cerut in instanta suspendarea platii a 100 de milioane de lei pentru licente Microsoft/Vom denunta contractul daca instanta decide ca sunt nereguli

Sorin Grindeanu, ministrul pentru Societatea Informationala MSI), a declarat luni pentru HotNews. ro ca ministerul a cerut in instanta, in luna decembrie a anului trecut, suspendarea platii a 100 milioane de lei pentru licente Microsoft, suma reprezentand transele pe 2014 si 2015 aferente unui act aditional incheiat in anul 2013 la acordul cadru din anul 2004. Grindeanu a spus ca nu este vorba de denuntarea contractului. In urma unei analize interne asupra contractului pentru licente Microsoft am gasit lucruri care ne indreptatesc sa cerem in instanta suspendarea platilor, un alt motiv find si faptul ca daca nu platim transele se percep penalitati, a mai precizat ministrul. continuă pe Hotnews

UPDATE Sorin Grindeanu, ministrul Comunicatiilor: Am cerut in instanta suspendarea platii a 100 de milioane de lei pentru licente Microsoft/Vom denunta contractul daca instanta decide ca sunt nereguli

Sorin Grindeanu, ministrul pentru Societatea Informationala MSI), a declarat luni pentru HotNews. ro ca ministerul a cerut in instanta, in luna decembrie a anului trecut, suspendarea platii a 100 milioane de lei pentru licente Microsoft, suma reprezentand transele pe 2014 si 2015 aferente unui act aditional incheiat in anul 2013 la acordul cadru din anul 2004. Grindeanu a spus ca nu este vorba de denuntarea contractului. In urma unei analize interne asupra contractului pentru licente Microsoft am gasit lucruri care ne indreptatesc sa cerem in instanta suspendarea platilor, un alt motiv find si faptul ca daca nu platim transele se percep penalitati, a mai precizat ministrul. UPDATE Ministerul pentru Societatea Informationala: Intrucat au fost identificate o serie de neconcordante, nu a fost efectuata plata transei a doua, in valoare de 11. 730,86 Euro aproximativ 50 milioane lei) si s-a decis totodata promovarea in instanta a actiunilor de suspendare a platilor transei a doua si a treia.

Ministrul Comunicatiilor cere suspendarea platilor catre Microsoft

Actualizare 12:42 Ministrul Sorin Grindeanu: Nu am denuntat contractul cu Microsoft; am cerut suspendarea platilor Ministrul pentru Societatea Informationala, Sorin Grindeanu, a declarat astazi, la un post TV, ca nu a denuntat contractul cu Microsoft, ci a cerut suspendarea platilor, pana la clarificarea situatiei.

Ministrul pentru Societatea Informationala, Sorin Grindeanu: Nu am denuntat contractul cu Microsoft, am cerut suspendarea platilor, pana la clarificarea situatiei (VIDEO)

Ministrul pentru Societatea Informationala, Sorin Grindeanu, a clarificat, pentru postul B1 Tv, intentia Guvernului de cu privire la contractele Microsoft. Nu am denuntat contractul cu Microsoft, am cerut in inst.

Guvernul cere in instanta suspendarea platilor catre Microsoft

Ministerul Comunicatiilor a cerut in instanta suspendarea platilor catre Microsoft. Este vorba despre 50 milioane de lei, o plata care trebuia sa fie facuta pana la inceputul acestui an. Microsoft a anuntat .

MSI a cerut instantei suspendarea unui contract privind licentele Microsoft

Ministerul pentru Societatea Informationala MSI) a solicitat Curtii de Apel Bucuresti, la 30 decembrie 2014, suspendarea platilor prevazute intr-un contract incheiat in aprilie 2013 privind asigurarea legalitatii licentelor Microsoft utilizate.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )