Libnet.ro
UNICEF

07:30

Sorin Oprescu a cerut anularea referendumului local: Azi avem o lege care ne permite sa lucram

Adevărul Adevărul,
Sorin Oprescu a cerut anularea referendumului local: Azi avem o lege care ne permite sa lucram

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat in timpul unei conferinte de presa ca cere anularea referendumului local care ar fi trebuit sa aiba loc pe 6 octombrie. continuă pe Adevărul

Sorin Oprescu cere anularea referendumului privind eutanasierea maidanezilor: Legea ne permite sa actionam

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, marti, ca referendumul legat de eutanasierea cainilor fara stapan nu va mai avea loc, si asta pentru ca Parlamentul s-a mobilizat si a adoptat o lege.

Sorin Oprescu renunta la referendumul privind eutanasierea cainilor maidanezi

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat marti convocarea sedintei Consilului General al Municipiului Bucuresti CGMB), miercuri, pentru anularea referendumului local privind eutanasierea cainilor maidanezi, in urma adoptarii de catre Parlament a proiectului de lege in acest sens.

Sorin Oprescu va cere anularea referendumului privind eutanasierea cainilor maidanezi

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat ca a convocat pentru miercuri sedinta Consilului General al Municipiului Bucuresti, in care va cere anularea referendumului privind eutanasierea cainilor maidanezi, in urma Legii adoptate marti de Camera Deputatilor.

Crin Antonescu, atacuri la Sorin Oprescu, in urma stabilirii referendumului pentru eutanasierea maidanezilor

Crin Antonescu isi continua atacurile la adresa lui Sorin Oprescu dupa ce referendumul pentru eutanasierea maidanezilor a fost stabilit pentru 6 octombrie. Primaria, nu Parlamentul prinde cainii pe strada,.

Crin Antonescu, atacuri la Sorin Oprescu in urma stabilirii referendumului pentru eutanasierea maidanezilor (VIDEO)

Crin Antonescu isi continua atacurile la adresa lui Sorin Oprescu dupa ce referendumul pentru eutanasierea maidanezilor a fost stabilit pentru 6 octombrie. Primaria, nu Parlamentul prinde cainii pe strada, in.

Sorin Oprescu: Referendumul privind eutanasierea cainilor fara stapan nu va mai avea loc (VIDEO)

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anuntat marti seara ca referendumul local privind eutanasierea cainilor vagabonzi nu va mai avea loc, ca urmare a adoptarii de catre Camera Deputatilor a legii.

Sorin Oprescu face declaratii despre referendum

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, sustine o conferinta de presa in care va discuta despre referendumul local cu privire la eutanasierea maidanezilor.

Sorin Oprescu le-a cerut deputatilor sa adopte reguli clare in ceea ce priveste adoptia cainilor

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, le-a spus deputatilor din Comisiile juridica si pentru administratie ca doreste introducerea in legea cainilor comunitari a unor reguli clare in ceea ce priveste adoptia.

PDL Bucuresti strange semnaturi pentru demiterea primarului Sorin Oprescu

PDL Bucuresti a inceput strangerea de semnaturi pentru demiterea primarului general Sorin Oprescu, potrivit unui comunicat trimis de partid. In plus, consilierii PDL din Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) au revenit asupra deciziei de a demisiona. Ei asteapta acum hotararea Biroului Permanent National. Asta dupa ce, duminica, Adriean Videanu a declarat ca alesii locali PDL vor demisiona din CGMB pentru a nu mai gira incompetenta administrativa a primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu.

CAMPANIE Bucurestiul nu crede in lacrimi! Cum a trecut primarul Sorin Oprescu de la Bucuresteni dragi, se poate! la Iertati-ne pe toti!

Sorin Oprescu i-a cucerit, de doua ori, pe bucuresteni, la alegerile din 2008 si 2012, atat prin carisma, cat mai ales prin doua programe electorale, prin care le promitea rezolvarea marilor probleme ale Capitalei, una principala fiind cea a maidanezilor. Dupa moartea micutului Ionut, ucis de caini, saptamana aceasta, in Parcul Tei, adevarul. ro va prezinta tot traseul promisiunilor neonorate ale lui Sorin Oprescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )