Libnet.ro
UNICEF

10:00

Sorin Oprescu: Ministerul Energiei vrea falimentul RADET

Adevărul Adevărul,
Sorin Oprescu: Ministerul Energiei vrea falimentul RADET

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, luni, ca Ministerul Energiei doreste falimentul RADET, in timp ce ministrul Energiei, Andrei Gerea spune ca nu este nimic stabilit, ci ca ar fi una din variante. continuă pe Adevărul

Sorin Oprescu acuza Ministerul Energiei ca vrea falimentul RADET

Ministerul Energiei doreste falimentul RADET, a declarat, luni, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Pe de alta parte, ministrul Energiei, Andrei Gerea spune ca nu este nimic stabilit, ci ca ar fi una din variante.

Oprescu: Ministerul Energiei este calat pe ideea falimentului RADET. Falimentul RADET-ului poate sa dureze si doi ani

Ministerul Energiei este calat pe ideea falimentului RADET, este de parere primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Totodata, acesta a subliniat ca falimentul RADET-ului poate dura chiar si doi ani. in.

USB ii cere lui Sorin Oprescu sa rezolve urgent situatia RADET

Uniunea Salvati Bucurestiul USB) atrage atentia ca peste 1,2 milioane de bucuresteni risca sa ramana la iarna fara apa calda si caldura, iar Primaria condusa de Sorin Oprescu nu face nimic pentru a preveni falimentul Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice RADET), transmite un comunicat de presa.

Sorin Oprescu, vesti proaste despre pasajul de la Piata Sudului

Lucrarile la pasajul de la Piata Sudului sunt intarziate aproximativ o jumatate de an, a declarat luni primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, cu prilejul sedintei CGMB, scrie Agerpres. Vreo sase .

Sorin Oprescu, despre o viitoare sala de concerte: Nu-mi trebuie decat un an si jumatate

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, sustine ca o viitoare sala de concerte performanta ar putea fi construita intr-un an si jumatate, proiectul fiind realizat. in acest moment s-a facut facut o.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )