Libnet.ro
UNICEF

23:00

Sorin Oprescu s-a razgandit iar si vrea scumpirea caldurii

B1 B1,
Sorin Oprescu s-a razgandit iar si vrea scumpirea caldurii

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a razgandit din nou si vrea iar scumpirea caldurii pentru populatie. Potrivit B1 TV, primarul pune iar in dezbatere proiectul scumpii gigacaloriei. in urma cu. continuă pe B1

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, vrea scumpirea caldurii, din nou

Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, vrea iar scumpirea caldurii pentru populatie si pune in dezbatere proiectul scumpii gigacaloriei, informeaza B1TV. ro.

Sorin Oprescu a decis retragerea proiectului prin care tariful pentru distributia si transportul energiei termice din Capitala era majorat

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a decis retragerea din dezbatere publica a proiectului de hotarare de Consiliu General prin care se majorau cu circa 10% tarifele de transport si distributie a energiei termice pentru consumatorii casnici si cu circa 20% pentru agentii economici. Oprescu spune ca proiectul supus dezbaterii publice nu a fost avizat de Autoritatea publica de reglementare a serviciilor publice. In plus, Oprescu spune ca nu este oportuna discutarea majorarii de pret in conditiile in care ELCEN se va contopi in curand cu RADET. Majorarea acestor tarife a fost ceruta de RADET.

Sorin Oprescu: Asa-zisa migratie de la un partid la altul este o falsa problema

Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a declarat vineri ca asa-zisa migratie de la un partid la altul este o falsa problema. Primarul a explicat ca atat edilii, cat si consilierii locali si cei judeteni trebuie sa raspunda in fata.

Sorin Oprescu: Pretul gigacaloriei ramane neschimbat

Caldura nu se scumpeste deocamdata in Bucuresti. Primarul General a decis sa retraga din Consiliu proiectul prin care se luau in calcul noi tarife pentru agentul termic. Sorin Oprescu sustine ca proiectul nu.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )